Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaskoczona ona

Kafeteria - portal uczniowski

Polecane posty

Gość niezaskoczona ona

Zauwazylam, ze zycie na Kafe zamiera w tygodniu okolo 1.00 w nocy. Bo wtedy dzieciaki ida spac, zeby sie wyspac przed lekcjami, albo rodzice wpadaja im do pokoju, pytajac "a ty wiesz na ktora masz jutro do szkoly???" i odlaczaja neta. W weekendy troche dluzej. Wtedy zaczynam sie zastanawiac, komu ja powierzam te swoje doswiadczenia, dla kogo sie tak musze naklikac, dla kogo wypalam te setki papierosow.....

Gość firlej
w twoim wieku papierosy ? do łóżka ale już.

Gość Ja mam tez rano
Ja mam jutro na 8 do szkoły, a siedze zawsze na necie do prawie 5 rano, wstaje o 6:30 do budy, kimam w szkole (jesli sie da )tak do 15, przychodze do domu, spie do 19, otwoerasz zeszyty i neta i tak znow do 5 nad ranem na kafeee I co? ja tez szkolniak ale ten starszy rocznik , druga klasa LO, i nie chodze o 1 spac, a wypalam paczke dziennie petow, starsi nie widza , bo jak pale w domu to tylko w nocuy kiedy juz spia, dym tytoniowy moze przedostac się przez drzwi zeby bylo mozna go wyczuc w innym pomieszczeniu?? powiedzcie tak szczerze? bo chyba dym tytoniowy nie co nie???

Gość niezaskoczona ona
hehehe :) szczerze to nie spodziewalam sie odzewu (juz). Myslalam ze wszyscy poszli spas, spac snem spokojnym i blogim, odrobiwszy zadanie na jutro :) A ja tez przedwczoraj postanowilam byc dobra dla siebie i innych, i wiecie co? Mam wyniki. Nie wiem dlaczego, ale to dziala. Jestem dobra = przytrafiaja mi sie same dobre rzeczy. A najciekawsze jest to, ze te dobre dostaje niespodziewanie od osob, ktore akurat nie byly przewidziane w moim planie "jestem dobra dla innych". No coz, dla uczniow z Kafe, altruizmu mi zabraklo. Ale czuje sie usprawiedlowiona, bo oni urywaja dyskusje, wtedy kiedy musz aisc spac, a ja kontynuuuje ja dopoki nie skoncze . Nawet jesli mam na 8 do pracy.

Gość janocka
pal spokojnie, tobie juz nic nie zaszkodzi:D

Gość Ja mam tez rano
Janocka dlaczego mi juz nie zaszkodzi?? jestem niska to fakt ale to sprawy genetyki , moja ciotka tez jest z tych nizszych, po chrzestnej poszłam

Jak czytam posty gimnazjalistów i licealistów z kafe, to dopiero dociera do mnie, jaka żenująca musiałam być jako nastolatka 🖐️ człowiek nawet nie miał pojęcia jak mało wie. dlatego teraz, majac 24 lata biore porawke na własna niewiedze i słucham autorytetów 🖐️ mysle ze nie przytrafia ci sie wcale wiecej dobrych rzeczy niz na codzien, ale po prostu percepcja sie zmienia :) mi nawet raz zdarzyło sie dyskutować do końca czyli do 10:00, mimo ze do pracy miałam na 8 :P :classic_cool:

Gość Ja mam tez rano
To że ty mało wiedziałaś w wieku gmn/szkoły sredniej to nie sprowadzaj wszystkich do swojego ograniczonego poziomu Jestes niby teraz tak bardziej inteligentniejsza, ale chyba jeszcze nie doszłas do wniosku że wiek to tylko liczba, nic wiecej Można miec 20 lat i znac się na życiu, a mozna mieć nawet 60 lat i gówno wiedziec o zyciu

Gość Ja mam tez rano
Ja tez slucham swoich autorytetow, moim Idole jest Palikot, a twoj zapewne Kaczynski, i pod krzyzem strajkowalas

Gość niezaskoczona ona
do "seksowna kobietka": problemow to ja mam co nie miara, a moj najnowszy to taki, ze rzucil mnie facet. Ale zbytnio sie tym nie przejmuje. To znaczy, juz sie nie przejmuje. Ale stad wziela sie moja obecnosc na kafe. I tak juz zostalo. Ale bardzo frustrujace jest to, ze po okreslonej godzinie, nie ma tu juz z kim pogadac. Stad okreslenie "uczniowski portal". Pozdrawiam wszystkich nocnych markow ( i innych tez).

Gość Ja mam tez rano
O ludzie!!!!! Az fajką się zachrztusiłam gdy przyczytałam o tych fanach (chcesz zeby wszystkich w chacie pobudzila, ???) AAAA, to ty z tych kobiet dominujących a nie uległych widocznie

Gość dorosłość jest passe
"ja tez szkolniak ale ten starszy rocznik , druga klasa LO, i nie chodze o 1 spac, a wypalam paczke dziennie petow" starcze, wstydu nam oszczędź............

Gość In a lonely place
Ja tu siedzę, czytam wasze wypociny i się z tego śmieję. Bo niektórzy są naprawdę szajbnięci. Mam 19 lat. :)

Skoro się nie przejmujesz to pewnie wiesz co robisz i pewnie nie warto ;) Zreszta bardziej przydasz nam sie tu na kafe niż facetowi :classic_cool: I o 4,5 jest sporo osób na kafe, ale siedza cicho jak mysz w norze i trzeba sie troche natrudzic zeby ich aktywowac 🖐️

Gość janocka
niezaskoczona, a mówiłas, ze małolaty śpią...:P

Gość Ja mam tez .....
Bo zapewen spia, ale ja się do małolat nie zaliczam , no kobito zejdź na ziemie, czy dlaciebie dziewczyna w wieku 17 lat to małolata?? 11,12 lat jeszcze rozumiem tak powiedziec ale nie juz prawie 18 Zreszta zapewne nie jedne z was w moim wieku juz miały dwu letnie dziecko

a ja mam 15 i mi was żal

Gość In a lonely place
Małolaty to to samo co starsi, tamci różnią się jedynie tym, że mają starsze ciała. Też tylko o seksie, zboczeństwach i tego typu.

Gość janocka
oczywiście, ze 18-tka to dorosła osoba...na papierze:P:D

Gość Ja mam tez .....
A ja tobie zazdroszcze bo wiek 15 lat to piękny wiek ;-)

zajebisty wiek jak się wie że życie mnie czeka i to calutkie:D ja moge wszystko!

Gość In a lonely place
Za 3-5 lat zdasz sobie sprawę, że nie wszystko. :) Jak miałem 15 lat to byłem jeszcze debilem.

Gość Ja mam tez .....
A tam Janocka!! Dzieciuch widocznie byłaś w wieku 18 lat dlatego tak wszystkich segregujesz do swojego parteru przeszłosciowego Kobitko nie porównuj twoim czasow (chodz nie wiem ile masz wiosenek, podejrzewam ze z 32)do teraz co nas otacza, ludzie, młodzież itdd szybciej dojrzewają i wiecej słysza i widza, kiedys było tylko TABU TABU I TABU, , naszczescie ta zasada teraz jest łamana

Gość janocka
tylko tak ci sie wydaje, ze możesz wszystko, w rzeczywistości nie możesz nic, ale właśnie to jest piękne, ze nie zdajesz sobie z tego sprawy:)

18letnia KOBIETA powinna być w tym wieku minimum w drugiej ciąży :classic_cool: sorry, ale 18 lat to wiek, w którym wiekszosc podnieca sie mozliwoscia kupna alkoholu badz faktem, ze spalili fajke a starzy tego nie obczaili, tudzież, że Bartek z IIIc spojrzał na Kasie wychodząc z lekcji historii, a Wojtek jest metalem, a Łukasz hiphopowcem, i dlatego się nie lubią, co jest kwestią rozpatrywaną przez całe 4LO. ostatnio na kafe 18letni dorosły człowiek założył topik, na którym udowadniał, że nigdy nie założy rodziny, bo wolność jest najważniejsza :classic_cool: twierdził również, że jest to opinia na bazie bogatych doświadczeń życiowych, i nie ulegnie nigdy zmianie :classic_cool: innym razem słuchałam mojej kuzynki 17 letniej, która bardzo chce mieć dzidziusia, i uważa, że mając 17 lat może zapewnić mu godne życie (samodzielnie!).

"moge wszystko " w psychologii nazywane jest poczuciem omnipotencji i uznawane jest za przekonanie błędne i przemijajace :classic_cool: teraz oczywiscie zaczniecie na mnie ujadac, potwierdzajac moja teze :classic_cool: w koncu ja tez w tym wieku uwazałam sie za mądrzejsza i nie przyszło mi do głowy, ze jak ktos cos juz przezył, to pewnie coś tam wie 🖐️