Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpiszcieeeeee

cYFRA + W Anglii

Polecane posty

Gość odpiszcieeeeee

Chciałabym zabrać ze sobą, bo mam jeszcze abonament prawie na rok czy to prawda, że tam sobie ją mogę spokojnie zamontować i oglądać.

Gość odpiszcieeeeee
na pewno ktoś się w temacie orientuje... doradzcie:)

Gość cyyyferka
kurcze nie wiem jak to wyglada,jezeli chcialabys sama ja montowac, moja siostra w kazdym badz razie,wziela cyfre w polsce, paczka wyslala do Londynu i tam przyszli do nich z oddzialu cyfry ja zamontowac,ale moze nie jest to konieczne, bo chlopak mojej siostry moze poprostu nie umial tego zrobic, nie wiem.

Gość odpiszcieeeeee
cyffffferka... nio już spprawdzałóam.. a moze orientujesz się jak jest z internetem polskim?? typu orange czy iplus?? odbiera tam? :/

Gość nie wiem jak w UK
moge cie powiedziec jak jest w Irlandii a pewnie podobnie. Polska TV odbiera bez problemu, jedyne co to nieco ustawienie anteny sie zmienia; w IE za 20 euro mozna bylo zamowic ustawienie anteny, przychodzi gosc i ci to robi. W regulaminie cyfry masz zakaz wywozenia i uzywania za granica wprawdzie nikt tego nie przestrzega ale na wszelki wypadek nie chwal sie tym np konsultantom. Inna rzecz ze jesli mieszkasz w bloku to moze byc zakaz instalowania anten na budynku i moga ci ja obciac albo cie wyrzucic, zalezy od zarzadcy. Internet nie sadze zeby dzialal a nawet jesli bedzie to zaplacisz fortune za roaming.

Gość odpiszcieeeeee
Dziękuję bardzo za odp.. a nasunęło mi się jeszcze jedno pytanie:) Mam dosc starego laptopa tzn ma 4 lata ale jest zupełnie sprawny i ok.. z tym że jak go kupowałam to w tamtym czasie nie było wifi... a wiem ze teraz to wszędzie już to montują i internet bezprzewodowy w angli jest jużogólnie dostępny.. tak więc mam pytanie czy moge dokupić jakies urządzenie, badz antene i zamontować je w swoim laptopie aby sciągać w anglii bezprzewodowy internet??