Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna ona 23

codzienna msturbacja

Polecane posty

moj problem polega na tym ze masturbuje sie codziennie czesto nawet 2 razy dziennie . przy stosunku czy nawet podczas bardzo dlugich pieszczot nie jestem w stanie dojsc. czy jesli przestane sie masturbowac wtedy szybciej dojde i beda mi te pieszczoty przynosily wieksze i silniejsze doznania> pomozcie prosze!

Gość niekoniecznie tak jest
wcale to się nie musi zmienić, ja podobnie onanizuję się 1-2 razy dziennie, a oprócz tego 3-4 razy w tygodniu współżyję z partnerką, gdzie oczywiście się to kończy obopólnym orgazmem.

Gość bvcbvc
z pewnoscia tak . Im rzadziej sie uprawia seks czy masturbacje tym doznania sa wieksze . Porownaj orgazm po 4 dniach bez masturbacji i seksu z tym codziennym .. Przerwa zawsze wyostrza zmysły .

Gość bvcbvc
po 4 dniach celibatu wrażliwosc na bodzce wzrasta .

Gość bvcbvc
ogolnie masturbacja w zwiazku nie jest zalecana . Chyba ze nie masz partnera .

Gość czater
Nie dochodzisz szybko być moze dlatego ze stalo sie to monotonne i Twoje bodzcce nie raguja juz tak szybko na ten stan. Mysle ze jesli bys tego nie robila do konca tygodnia a w poniedzialek zrobisz mala palcoweczke to bedzie Ci o wiele lepiej , ja tak uwazam. POzdro :)

Gość bvcbvc
facet uprawiajacy seks codziennie rowniez ma slabe orgazmy . Zwyczajnie jaja nie zdarzą mu sie napełnic spermą w tak ktorykim czasie i orgazm trwa z reguły krocej . natomiast po kilku dniach celibatu porcja nasienia jest zazwyczaj wieksza

Mam faceta i widze jak sprawia mu to przykrosc jesli mnie dotyka i probuje doprowadzic do orgazmu a ja nic mysli ze nie jest dosc dobry.

masz orgazm lechtaczkowy podczas masturbacji a orgazm pochwowy podczas seksu nie sprawia Ci juz takiej przyjemnosci. Zmniejszenie czestosci masturbacji absolutnie nie gwarantuje sukcesu z partnerem, owszem moze go nieco wyostrzyc, ale to wciaz nie bedzie ten sam orgazm !

chodzi o to ze sama potrafie doprowadzic sie do orgazmu lechtaczkowego w jakies 5 minut i robie to 2 razy dziennie a moj facet meczy mnie z 40minut i nic .

Gość miss 123
oczywiscie dzialanie ORG nie ma nic do czestliwosci MASTurbowania sie dlaczego wy wszyscy w takich tematach szukacie odpowiedzi tutaj pzeciez to nie poradnia seksuologicz ..........Jakis idiota albo dwoch ci bzdury na pisze a ty dalej w niewiedzy zostaniesz.....to tak jakby mi dziecko chorowalo a ja bym sie pytala co zrobic!!!lekarze istnieja i sa po to by na takie pytania odp i za to im placa !!!!!!

Gość Zyga555
Mieszkam w Krośnie i codziennie się masturbuję. Wszystkie Panie z Krosna i okolc które się masturbują zapraszam do wspólnej masturbacji. To będzie bardzo podniecające. Chętne Panie proszę zostawiać wiadomość na mój e-meil anjan1@o2.pl. Ja mam 45 lat, jestem szatynem, wzrost 181 cm.penis 19 cm.\ Wie i tusza Pań bez znaczenia. Proszę jednak przy wpisie na e-meil podać wiek. Serdecznie zapraszam i pozdrawiam.

Gość klm port 2
Ludzie-wy w wiekszosci dobrze wiecie jak wyglada PRAWDA.Celowo jednak jej nie piszecie z sobie tylko wiadomych powodow.Oczywiscie autorko ze przyczyna jest twoja masturbacja.Przyzwyczailas swoj organizm do tego typu bodzcow seksualnych i teraz te normalne nie dzialaja tak jak powinny.Tydzien bez walenia i zobaczysz ze sytuacja sie zmieni co cie zacheci do dluzszych przerw a pozniej moze nawet do zaprzestania walenia.

Gość klm port 2
"bvcbvc ogolnie masturbacja w zwiazku nie jest zalecana . Chyba ze nie masz partnera ." ..taaa.A co z masturbacja w zwiazku bez partnera i z brakiem mastorbacji w takim zwiazku?heeee