Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szykuje się do zimy:)

podrzucie dziewczyny jakieś fajne, modne płaszcze na zimędla 23 latki:)

Polecane posty

Gość szykuje się do zimy:)

J.w.:)

Gość idę na rozmowę...
nie wiem co kupic,żeby sie dobrze czuć, czy dłuższy płaszcz, czy krótka kurtkę, czy nieprzemakalna, czy a la prochowiec?

to zależy od twojego stylu i figury. trudno doradzić cokolwiek nie mając o nich pojęcia.

Gość szukajaca kurtki
nibys moze i mi bys pomogla, tez szukam ale raczej krotkiego plaszczyka albo kurteczki ale eleganckiej zeby pasowala do szpilek jestem niska gruszka

szukajaca kurtki -> musisz trochę więcej napisać o swojej figurze. nie cierpię stwierdzeń gruszka, klepsydra, kolumna bo w głowie mam 20 różnych sylwetek. i jeszcze czy możesz mi napisać jakiej kurtki potrzebujesz? bo wiadomo czego innego potrzebuje studentka biegająca po mieście z zajęć na zajęcia a czego innego kobieta dojeżdżająca do pracy samochodem itd. po prostu czy ma być ciepłą czy taka ochrona na przejście kilkunastu metrów.

Gość szukajaca kurtki
jestem niska ale w miare szczuple (w miare bo wlasnie jestem ta nieszczesna gruszka, gora jest szczuplutka ale dol hm bym powiedziala srednio chociaz kazdy mowi ze jestem chuda) 155cm- jakies 48kg wiec figura to wydaje mi sie ze dosyc krotkie nogi mam (jakies 73cm od wewnatrz) szerokie biodra 88cm i dosyc szerokie uda 50cm od pasa w gore jestem chuda nie wiem czy te wszystkie informacje beda Ci potrzebne ale jak juz pisze to bede szczegolowa:) a potrzebuje kurtki eleganckiej zeby pasowala do botkow na szpilce i w miare cieplej bo samochodem nie jezdze, zebym dala rade w zime w niej polatac