Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małła MI

niemodny wóżek dla dziecka

Polecane posty

Gość małła MI

Witam Za pare tygodni mam planowany termin porodu z pierwszym dzieckiem. Wiadomo wszystko przygotowane dla bobasa, włącznie z wóżkiem. nasi sąsiedzi chcieli odsprzedać pare rzeczy po swoim dzieku i tak bez chwili zastanowienia zaopatrzylismy sie również w wózek. Wszystko jest pieknie ładnie, ale ten wózek juz jest niemodny. Dawno tych modeli nie produkują. Teraz są jednokolorowe, a nasz w niebieską kratę. Wiem, możecie powiedzieć, że za dużo w tyłku mam i sie w głowie poprzerwacało, ale jestem zła w sumie i tez sama na siebie że kupilismy go bo patrzeć na niego nie mogę :(. Delikatnie tłumacze mężowi, że on mi sie nie podoba i sugeruje kupno nowego, ale on nie chce tego słuchać. Mam nadzieje, że minie mi jak się dziecko urodzi.....:(

jednokolorowe teraz są modne???? jakoś nie zauważyłam :P no i "moda na wózek" hmmm wózek ma być praktyczny i się podobać rodzicom takie jest moje zdanie :P

Gość gjyitu
innych nie stac na zaden wozek a ty wybrzydzasz. podejdz do tego inaczej- ciesz sie, ze zaoszczedzials troche pieniedzy. wazne zeby wozek jezdzil.

Kurcze fakt wygoda na 1szym miejscu, ale skoro jej sie nie podoba to co ma sie zmuszac to wyjscia z tAkim wozkiem?! Jesli sie do niego juz nie mozesz przekonac powiedz mezowi prosto z mostu, kupujemy nowy i koniec. Teraz jest taki wybor, ze kupno wozka nie zajmie nawet pol dnia, a i ceny sa naprawde super;) Popatrz w necie, znajdz jakis nie drogi i pokaz mezowi:) Napewno sie zgodzi na nowy:)

Gość małła MI
Fakt może rzeczywiście wybrzedzam i nie doceniam tego co mam. Mężowi już nie jeden pokazywałam, ale nawet nie chce słyszec i widzieć. Już mu nic nie sugeruję, poprostu to wszytsko tłamsze w sobie.

Gość czemu sie zgodziłas kupic
jak ci sie nie podobał? poza tym i tak nawet sie nie ogladniesz jak zamienisz na spacerowy

Gość noś dziecko w plecaku
to teraz jest trendy :D

Gość 2222222222222222222222222222
dziewczyny przepraszam ale musze sie zapytac- robie ogorkowa i na okolo 4l wywaru miesno- warzywnego starczy 0;5kg startych ogorkow, sa strasznie slone i nie chce przecholowac. dzieki i jeszcze raz przepraszam:)

Gość ankamamatrzylatki
ja powiem tak: jak urodziłam córkę kupiłam wózek nowy ale jak się później okazało beznadziejny- duży, bez skrętnych kółek, po złożeniu zajmował cały bagażnik w aucie a bagażnik mam duży, ciężki. ale jakos do roku przechodziłyśmy, potem kupiłam najzyklejszą spacerówkę i było ok. jeszcze nie mam 2 dziecka ale jak będzie to wózek będzie ten sam bo głupotą byłoby wydawać pieniądze na wózek na kilka miesięcy. ale ty jesteś jeszcze przed 1 dzieckiem więc po co sobie życie uprzykrzać- jak ci warunki finansowe pozwalają to kup nowy taki jak ci się podoba- a ten sprzedaj na allegro.

Gość ankamamatrzylatki
teraz kupiłabym wózek który można używać i dla noworodka i dla niemowlaka a potem dla dziecka powioedzmy 2 letniego- taki który rośni8e z dzieckiem i lekki to podstawa.

Gość fakmjuzik
Daj spokój , jak ma fajne kółka i jest wygodny, to pieprz kolor. To nie jest inwestycja na wieki, to jest na krotko, potem mozesz sprzedać i już. Szkoda kasy na nowy wózek, jeśli jedyne, co masz mu do zarzucenia, to brzydki kolor

Ja bym się tak strasznie nie przejmowała tym że jest w kratę:) wózek ma być wygodny i posłużyć na trochę . Jak dzidzia wyrośnie z gondoli to potem możesz poużywać trochę spacerówki (jeżeli to wózek dwufunkcyjny) a jak maluch podrośnie to kupisz lżejszą spacerówkę i wtedy wybierzesz sobie buggy w twoim stylu:). Ja nawet przestałam szaleć pod kątem ubranek bo wszyscy wokół mnie są zdania że to dosłonie na chwilę bo dziecko zaraz wyrośnie i doszłam do wniosku że nie ma co wariować, czasem wydawałomi się że bez pewnych rzeczy się nie obejdę (jak to wmawiają producenci) ale zaczęłam słuchać innych matek wokół mnie i zaczęłam bardziej koncentrować się na samej dzidzi i wizualizacji tego jak będę o nią dbała i jak będą wyglądały nasze wspólne zabawy i dni a nie na super nowoczesnych gadżetach:)

Gość pozostaje z usmiechem
mnie się nie podobaja te polskie pstrokate , wzorzaste - wydaje mi się ze gładkie są ładniejsze A kratka w sumie moze ciekawie i oryginalnie wygladac

Gość alle się uśmiałam
Mam gondolkę (5 dziecko już w niej będzie jeździło). Jest granatowa w kratkę. Patrzyłam ostatnio na allegro i identyczna znalazłam nową. Nie mam zamiaru wydawać nie wiadomo ile pieniędzy na "modną gondolę", którą po 4 miesiącach wstawię do piwnicy, albo "podam dalej". Ty autorko, jak wam się nie przelewa z kasą, też powozisz w niemodnym, a potem sobie modną spacerówkę kupisz. Na prawdę dziecku bez różnicy w jakim wózku jeździ, a i tobie powinno być bez różnicy, jeśli tylko jest sprawny i wygodny to to czy modny, czy nie modny to już zupełnie bez znaczenia. A teraz tyle naciapanych wzorów weszło, ze taka kratka na pewno nie jest niemodna.

Gość małła MI
dziekuje dziewczyny za rady.... Może ja głupia jestem że tak sobie ubzdurałam tą kratę... wózek jest ok , tylka ta krata... Ale macie racje, dziecku jest obojetne w jakim wózku bedzie a poza tym z gondoli zaraz wyrośnie....

Gość pozostaje z usmiechem
ja mieszkam w UK i tutaj sa modne wózki gładkie , a nie takie naciapane jak w Polsce typu "Skrzat " - czasami widuje polki ( wózki na pewno sa sprowadzone z Polski ) A poza tym widziałam w jednym z bardzo popularnych i drogich sklepów tez modele w krate Nie wiem jak ta twoja krata wyglada , ale ja mysle ,ze na pewno ładniej niz te pstrokate wzorki

Gość Ja_reklamowka
nie jestem jeszcze mamusia mam dopiero 18 lat :) i nie zamierzam w najblizszych 5 lat miec dzieci . :) zaczynam studia. :) a takie wozki mnie sie podobaja :P i spotykam duzo osob co maja takie wózeczki :P

Z gondoli korzysta się tylko kilka miesięcy więc skoro wózek jest sprawy, to szkoda pieniędzy na drugi. Ten na zimę się przyda, a wiosną kup porządniejszą spacerówkę, taką jaka Tobie będzie odpowiadać.