Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade do POlski youpiii

jakies polsskie ciuszki dla dzieci polecacie??

Polecane posty

Gość jade do POlski youpiii

Jade niedlugo do pl. Mam roczna corke, czekam na kolejnego maluszka. Zwykle w pl zaopatruje sie w pampersy i mleko modyfikowane. Kupilma tez pare ciuszkow crocodrillo -jestem zadowolona. Cena przystepna,jakosc ok. Lubie tez Endo ( zamawiam przez internet). NIdrogie i super. Chcialm sie dowiedziec czy ciuszki sofija 5-10-15 sa godne polecenia?? z sofija mal dostala kiedys body i byly bardzo fajne. Czy dla starszych izeci tez cos znajde?? Z gory dziekuje za rady.

Gość gruu
5-10-15 osobiscie odradzam body i t-shirty wszystkie wymienione szybko naciągają się przy kołnierzu i efekt jest beznadziejny

Gość mamadzieckażłobkowego
ja sukienki kupuje w 5 10 15, ale bluzki faktycznie rozciągają się. cenowo nie jest tam drogo ale z cocodrilo jakościowo lepsze.

Gość jaka firme chcesz zalozyc??
oo wojcik mi ise podoba! dzieki!

Gość Nie kochanie, nie warto.
Ale napisz skąd przyjeżdżasz, bo są w Polsce sieci świetnych europejskich sklepów których nie ma w wielu innych krajach Europy. Cenowo są raczej bardzo atrakcyjne dla ludzi z zachodnimi zarobkami, jednak dla Polaków już dużo mniej, za to jakość pierwsza klasa. 5-10-15 nie jest warte pieniędzy. Po praniu się rwą, odpadają napy. Bawełna jest słaba.

Gość KASIULA NR 2
Jeśli chodzi o bluzeczki poleca firmę AIPI,polski producent. Bluzeczki w super kolorach i fasonach. Po praniu nic się nie dzieje. Bluzki tej firmy przechodzą z dziecka na dziecko a przy tym wyglądają jak nowe. Aha,są tanie.

Gość ale123123
a ja polecam firmę TupTup, tylko nie wiem czy we wszystkich miastach mają swoje sklepy. Jak nie pewnie przez Internet też można coś znaleźć. Zwłaszcza dla dziewczynek mają przecudne rzeczy;-)

Gość wójik i coccodrillo

Gość wójik i coccodrillo
fajne ubranka i dobre jakościowo są też w mothercare. No i smyk jest ok. W 5 10 15 niedrogie, kolorowe, le faktycznie niektóre egzemplarze szybko się prują, odpadają guziki itp niedociągnięcia