Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hop siup z ten gupi dziub

potrzebuje porady w sprawie laptopa ??

Polecane posty

? jaki macie laptop ? konkretnie firma i model? jak sie sprawuje ?polecacie czy nie ? ( obsługa komputera, videorozmowy przez skypa, płynnosc obrazu, ogladanie filmów, słuchanie muzyki )

oglądanie filmów na laptopie to idioctwo ;D lapki maja znaczeni gorsze matryce niż monitory LCD do kompa/telewizor

Levviatan Ty masz laptopa ?

Gość ja polecam dell
ma najmniej shitu w sobie ,szybko sie uruchamia,najgorsze toshibki

Gość Paulana
toshiba sa dobre ale jak juz ci tu odradzili to IBM mimo ze sie ladnie nie prezentuje bedzie najlepszy :)

ale konkretniej ludzie :( nie wiem zupełnie co wybrać :(

hop siup z ten gupi dziub -> nie ale mam styczność z laptopami. jedyne do czego się nadają to przeglądania sieci i prac biurowych. słuchanie muzyki jeszcze ujdzie jeśli masz słuchawki/głośniki. filmy też jeśli podłączysz do tv/monitora (ale o otworzeniu full HD zapomnij chyba zę masz jakieś 5000zł na lapka). a i jeszcze w lapku nie wymienisz po kolei części tylko musisz od razu całego. i jeszcze osiągi komp (sama jednostka) za 2300 bez problemu pobije laptopa za 10000 w osiągach. jeśli naprawdę nie potrzebujesz mobilności (bo to w sumie jeden z 2 plusów laptopów) to o wiele lepiej kupić zwykły PC jeśli nadal chcesz mieć laptopa (bo to modne) to najlepiej Dell - są to przemyślane konstrukcje ponieważ nie są produkowane dla sieci hipermarketów (czyli tak aby były jak najtańsze i było się czym pochwalić w reklamie)

Gość ludek mały ale śmiały
leviatan co Ty gadasz? niby pamięci albo dysku w laptopie sobie sam nie wymienię ? :P

ludek mały ale śmiały -> ale płyty głównej już nie a płyta główna jest najważniejsza kiery wchodzi nowy rodzaj technologii ;)

Ja kupowałam niedawno HP, ale jak tutaj pytałam o opinie to dostałam zjebkę jak nie wiem co. Kupiłam wbrew temu, co tu czytałam i jestem bardzo zadowolona.