Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnaONA

Neostrada, rezygnacja z umowy. Można???

Polecane posty

Witam, założyłam topik, ale gdzieś mi wcięło.. A więc mam pytanie. Około miesiąca temu podpisałam nową umowę z neostradą o przedłużenie internetu na kolejne 24 miesiące, ale wyszło tak jak wyszło. Wyprowadzam się, chciałbym zrezygnować z tej umowy. Ile wynosi kara, jak to załatwić, i czy w ogóle da się załatwić.

Gość zadzwoń do neostrady
że tak nieśmiało zasugeruję...:O

Dogadać się tam z kimkolwiek, graniczy z cudem. Dzwoniłam przed chwilą, wysyłają mnie od jednego do drugiego i tak w kółko. NIe wiem co za osły tam siedzą.

Miałam neostradę 1 mb, teraz przedłużyłam na 2 mb.. Sprawdzam na umowie a umowa jest zawarta od 1-12-2010 do 30-11-2012.. NIe wiem o co tu chodzi. Mam już zwiększoną prędkość. Zwiększyli ją po 7 dniach od podpisania umowy

Gość a na umowie nie ma info ile
wynosi ta kara?? wydaje mi sie ze 500zl

Z tego względu, ze ta nowa umowa wchodzi w życie 1 grudnia, zapłacę tylko 126,77, tak mi Pani przez tel powiedziała.

taka suma za rezygnację? Właściwie to teraz pojawiły się nowe ceny i oferty dla studentów, gdzie net można mieć po dużo niższych cenach (szczególnie że zniesiono opłatę za łącze). Pytanie tylko jak neostrada sprawuje się w praktyce.