Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce zapaść sie pod ziemię

Pomocy on pokazal im esotic show ze mna w roli głównej!

Polecane posty

Dziewczyny co byście zrobiły jakby wasz facet po 5latach zwiazku pokazał swoim kolegom filmik z wami w roli głównej? Dodam ze chodzi o striptiz i to w dodatku miala byc niespodzinka na 5rocznice? Jestem wścieka nie chce go widzieć.co robić? Pomozcie bo zwariuje

Bardzo smieszne.nie wiem co robić'film byl złej jakości nie bylo za dobrze widac ale chodzi mi o sam fakt.wiem ze byli pijani ale to go nie tłumaczy.

masz nauczkę na przyszłosć by nie dac sie fotografować i nagrywac nago ... pogadaj z nim o tym co tutaj piszesz ... ze nie podoba ci sie to co zrobił i żeby oddał ci ten film

Gość bo nie wiem.....
Przeciez to palant. Chyba nie masz wątpliwości, czy mu na Tobie zależy?

wlasnie dlatego nigdy nie pozwolilam na zrobienie mi zdjecia ani nagrania filmu w dwuznacznej sytuacji ;) nie jestes sama - kiedys moj brat odkupil telefon komorkowy od kolegi, ktory zostawil na nim zdjecia nagie (czesto bardzo wulgarne) swojej obecnej dziewczyny - oczywiscie wczesniej wszystkim pokazywal te zdjecia (ona o tym nie wiedziala)

pewnie chciał się pochwalić jaką ma fajną laskę :) faceci mają zaburzone postrzeganie świata powiedz że cię zawiódł, że więcej nie dostanie od ciebie takiego prezentu, bo to było bardzo intymne i tylko dla niego itp a kumple jak byli pijani to pewnie nic nie pamiętają więc się nie martw, bo i tak mu zazdroszczą

Gość Nie zależu mu na tobie
na 100%, nie ma sie co zastanawiać - ja bym odeszła.

Gość madziaaaaaaaaa:)))
wrzucaj ten filmik zamiast pierdolić głupoty

Ale tego filmiku juz nie ma! Nie bylo mowy o żadnym nagrywaniu.wszystko wyszlo super... potem popilismy no i chciał zebym zrobiła to jeszcze raz bo on chce filmik zeby mogl sobie czasem popatrzeć a ja byłam wstawiona no i sie zgodziłam:(

Gość do Lily_86
Fajna dupeczka z Ciebie :)

Nie bylo mowy o żadnym nagrywaniu.wszystko wyszlo super..." no to był ten film czy go nie było ? i czy nadal jest czy już nie istnieje ? komisję śledczą mamy założyc?

Oni pamiętają bo ostatnio na imprezie u jego znajomych zauważyłam ze jego dobry kumpel ciagle sie na mnie gapil.glownie to na tyłek'potem jakies aluzje itd az w koncu moj chlopak kazał mu sie przymknac.ja sie zorientowałam o co chodzi i uciekam stamtad

No nie bylo mowy przynajmniej na początku ale jak popilam to mi bylo wszystko jedno i sie zgodziłam.zrobilam drugi raz i wtedy komórka nagrał.

Gość w sumie to powinnaś
go rzucić bo albo jest niepoważnym idiotą albo nie traktuje już ciebie tak jak 5 lat temu

jak filmik sie podobal to moze zweryfikuj swoje plany na przyszlosc, erotyka to bardzo dochodowy biznes

Wcale nie jestem taka młoda.mam 24lata! A głupia to napewno.wiem ze nie chciał pokazać' ale czemu to zrobił.:( on jest zły jak tylko jakis chlopak na mnie spogląda'na imprezy nigdy nie pozwalał mi zakładać mini spodniczek itd bo go wkurzalo jak inny facet sie na mnie gapil a teraz takie cos'nie no zamorduje chyba:( boze jest mi wstyd

Gość anita_
Musisz z nim poważnie porozmawiać. To był dla niego prezent od Ciebie i to bardzo intymny także powinien to zostawić tylko i wyłączniedla siebie. Tak jakby nie miał dla Ciebie szacunku.... 3maj się!

Ten filmik widziało 2chłopaków. W sumie jego najlepi kumple i wiem tez ze sie pokłócil z nimi na poważnie bo dzwonil jeden z nich dzisiaj i mi wszystko wyjaśnial.ja od 4dni nie gadam z chlopakiem chociaz on ciagle dzwoni i pisze.wiem ze powinnam odejsc ale go kocham mimo wszystko.

Gość anita_
Musisz mu powiedziec o tym, co dokładnie czujesz po tym co zrobił. Zrobił to też pod wpływem alkoholu także nie do końca świadomie, sama powinnaś wiedziec co robić... Napewno ciężka to będzie rozmowa ale życzę powodzenia.. Musisz go również obserwować w przyszłości bo to napewno nie było normalne zachowanie jego...

Dziekuje wszystkim za rady. Ale nie wyobrazam sobie teraz spojrzeć w oczy tym chłopakom.a jesli jeszcze ktos to widział:( moj chlopak mnie bardzo zawiódł'tęsknię za nim ale na razie nie chce na niego patrzeć

Gość sacc
dla kazdego wazne jest cos innego. Zaufanie i lojanlosc, ja bym nie zaufal takiej osobie a ty nie pytaj innych tylko sama wiesz co czujesz