Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oasa

Moja byłą kolezanke kazdy facet z ktorym byla wyzywal od kurew i suk!!!

Polecane posty

Gość oasa

Dlatego juz się z nią nie przyjaźnie, mężczyźni nie wyzywają kobiet bez powodu, a ona twierdzi że to była nieprawda. Ja tam twierdzę że jak facet wyzywa kobiete to są ku temu powody, dlatego od dziwek trzymam się jak najdalej. Ostatnio sama powiedziałam jej że koniec z naszą przyjaźnią bo nie jestem szmatą.

Gość karolinakakakss
ale widac jestes skoro jej tak powiedziałas:)

Gość oasa
Nie nie jestem, mnie mężczyźni nie wyzywają od kurew. A jak kobieta jest tak wyzywana na każdym kroku przez męża to znaczy że on ma powód by mówic do niej ty kurwo.

Gość nieprawda*
to że miała taki powód do zakończenia przyjaźni nie robi z niej szmaty ani dziwki czemu kafeteriuszki (kto to słowo wymyślił w ogóle?:o) są takie głupie i nie myślą logicznie?

Gość karolinakakakss
bo co innego powiedziec "nie chce sie z toba przyjaznic" a co innego "nie chce sie z toba przyjaznic szmato" dla mnie po tym zadniu autorka jest szmata. i jeszcze jedno. ja cie tu wyzywam od szmat czy tzn ze nia jestes? w koncu tamci kolesie tez ja wyzywali, i uznałas ze cos w tym musi byc. wiec skoro ja ciebie tu wyzywam tzn ze cos w tym musi byc i tez jestes szmata? załoze sie ze masz nie wiecej niz 22 lata :D:D:D:D smarkula.

Gość chociaż facet by miał powód
to nic nie upoważnia go do wyzwisk w stosunku do kobiety. Kobiecie wolno zwyzywac faceta ale jemu już nie!!!!