Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniamarysia

są połamane i potrzebują pomocy!

Polecane posty

Gość aniamarysia

od jakiegoś czasu zauważyłam, że moje włosy są okropnie połamane i suche. próbowałam kilku tańszych odżywek, nic to niestety nie pomogło. chcę zainwestować trochę więcej niż 10zł w lepszy środek. czy ktoś może polecić mi sprawdzoną na sobie odżywkę? proszę o pomoc!

Gość pozytywne myślenie 30
najlepsza to : zoltko+oliwa+olej rycynowy+tyroche nafty+sok z cytryny wierz mi ze najlepsza odzywka nie daje takich efektow jak tak domowa. Wiem bo sprawdzilam.

Gość Paryżanka
Witam. Ja również sprawdziłam, tyle że Cement Kerastase. Na moje włosy zadziałała po miesiącu włosy były w o wiele lepszym stanie.

Gość nocnazmiana
Paryżanko, ale cena jest kosmiczna! nie warto! są tańsze, których skład jest praktycznie identyczny, a włosy przestają się łamać i zaczynają błyszczeć jak po tych droższych.

Gość aniamarysia
odp. dla nocnazmiana: możesz podać jakiś przykład? tylko, żeby to wreszcie zadziałało!

Gość Paryżanka
Uważam, że lepiej jest zapłacić więcej i mieć pewność, zamiast szukać niepewnych odpowiedników podrzędnych marek. Nie mówiąc już o "metodach domowych".

Gość metody domowe są najlepsze
a jeśli chcesz naprawdę dobrą odżywkę, polecam WAX

Gość nocnazmiana
aniumarysiu, a ja polecam Ci kilka razy tańszą odżywkę Loreal. tu jest o niej coś więcej: http://lorealsklep.pl/_loreal/_thermo_repair/termoaktywna_odzywka_mleczko_150ml/loreal_thermo_absolut_repair_cement_kerastase_promocja-186.html jak dla mnie super działanie, no i akceptowalna cena. Paryżanko, wydaje mi się, że marka Loreal nie należy do „podrzędnych ;)

Gość jestem z miastaqqq
domowe sposoby sa super!! ja jak bylam wciazy byalam sie ze bede miala slabe wlosy i rzeczywiscie sposob z olejkiem rycynowym jest najlepszy!! przeytczlam w jakiejs gazecie. otoz: zmieszaj w miseczce ojejek rycynowy (mozna kupic w aptece z tym ze jak masz długie wlosy to wiecej tych olejkow) z zżółtkiem (lub kilkoma zalezy od długosci wlosow),pare kropel soku z cytryny (a to tylko dla poprawienia koloru).tak wiec zmieszaj to i nałoz na wlosy (suche!) ,owiń w czepek i jesccze zawin to w recznik i zostaw tak na noc(spij w tym),rano bediesz miala "skorupę" tak wiec zmyj to i umyj wlosy szamponem. i stosuj to t ak co 2 tygodnie (czesciej nie,bo wlosy musza się naturalnie przetłuscic).efekt wspaniały!

Gość Etnanics
a ja polecam Pharmaceris z apteki, koszt 20 zł - miałam taki sam problem - pomogło po kilku użyciach

Gość aniamarysia
dzięki za rady! sama nie wiem na co sie zdecydować..