Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbi17

Proszę o Pomoc!!

Polecane posty

Gość bejbi17

Witam wszystkich. Mam problem... miesiączka spóźnia mi się już 6 dzień, miałam dostać 16.10. ;/(wcześniej miałam regularne) kochałam się z facetem, niestety bez zabezpieczenia, gdyż w pewnych sytuacjach głupota moja nie zna granic czego bardzo żałuje;( ale nie doszedł we mnie. zrobiłam już 2 testy 18.10 i 20.10 oba wyszły negatywne. ja czuje się beznadziejnie, mam nabrzmiałe piersi i już od dłuższego czasu bolą mnie plecy. Nie wiem czy powtórzyć te testy jeszcze czy czekać? Bardzo się boję, bo nie mam perspektyw na bycie mamą. ;( Proszę o poradę!

Gość bejbi17
Bardzo proszę o poradę mądrej kobiety ;( Strasznie się schizuje...

Test powinno się robić 5 dni po oczekiwanej miesiączce... Na razie pozostaje Ci tylko czekać. Bo nawet ginekolog nic nie wykryje... Powtórz test hmm za 5 dni... pamietaj ,że nawet słabo widoczna 2 kreska oznacza ciąże.

Gość bejbi17
no to prawie wczoraj był 5 dzień. wyszła wyraźna 1 kreska... ja jednak bardzo się boję;( brałam dużo leków w tym miesiącu zwłaszcza aspiryny czy to może wpływać na moje opóźnienie??

W sumie trudno powiedzieć. Wiekszość testów jest takich ,że wykrywa ciążę mimo spożytego alkoholu i leków. Może po prostu to ze stresu? Okres może spóźniać się do 12 dni... po tym czasie powinnaś zacząć się martwić na razie spokojnie czekaj :) i powtórz test za 5 dni :) , a może nie bedziesz musiała bo okres już będzie:)

Gość bejbi17
Robiłam je z porannego moczu tak jak trzeba. Nie sporzywałam dzień wcześniej ani alkoholu ani leków. Jednak strasznie się boję ;( Powtórzę test jeszcze może w sobotę, żeby wiedzieć. Strasznie bym chciała żebyś miała rację i żebym dostała okres do tego czasu.

Gość bejbi17
Ale czy testy mogą się mylić?? to już prawie 3 tyg od stosunku...

Gość bejbi17
Ale czy testy mogą się mylić?? to już prawie 3 tyg od stosunku...