Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczesliwa222

jest mi smutno

Polecane posty

Gość Nieszczesliwa222

Jestem w zwiazku od 3 lat ale nie czuje sie szczesliwa. On jest dla mnie dobry , jest wyksztalcony a ja nie potrafie zaznac szczescia.Kocham innego ,ktory jest w zwiazku z kobieta z dwojka dzieci (nie jego) przewylam juz pare nocy. Nie wiem co robic .

Powiem Ci jedno. Walcz o swoje szczęście. Jeżeli bardzo czegoś chcesz to wszystko jest możliwe. Moje słowa mogą Ci się wydać banalne, ale mówie z wlasnego doświadczenia. Było ciężko ale dążyłam do szczęścia. Myśl o sobie.

Gość Nieszczesliwa222
To nie takie proste. Jest mi ciezko

jak będziesz siedziała na dupę i nic nie zrobisz to będziesz cale życie nie szczęśliwa o szczęście trzeba walczyć

Gość Nieszczesliwa222
Myslalam juz o tym ale przeciez nie moge zabrac faceta od kobiety ktora ma dwojke dzieci. Wiem ze on tez na mnie patrzy.Znamy sie dlugo ale najgorse jest to ze on jest teraz w zwiazku

Nikt nie mówi, że proste. W życiu jest tak, że rzeczy proste są często mało warte. Nikt nie zadba o Twoje szczęście jeżeli sama tego nie zrobisz.

Gość Nieszczesliwa222
wiem ze pozytywny

No może działaj, ja rozumiem, że są dzieci ale On chyba też szczęśliwy do końca nie jest...