Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającyidiota

Czy filigranowe kobiet mają mniejszą pochwę ?

Polecane posty

Gość pytającyidiota

Zawsze mnie to zastanawiało. Jak to jest u kobiet , bo u facetów wcale nie ma jakiejś reguły , że jak duży to musi mieć wielkiego penisa. Czy jeśli kobieta jest filigranowa to ma też mniejszą , węższą i płytszą c*pkę ? Jak to z tym jest ?

Gość no ja tak mam
mam filigranowa dziewczyne . z raqcji ze moj penis ma tylko 14 cm i 12 w obwodzie staralem sie szukac dizewczyny z ciasna pochwa i taka znalazlem. tzn ma wyjatkowo ciasna pochwe ale nie wiem czy to przez jej wzrost. a jak wkladam penisa to czuje sie jak w imadle hehe. teraz wiem ze nie licza sie rozmary i inne bzdety tylko DOPASOWANIE. akurat my dopasowalismy sie idealnie. ale jesli mam odp na twje pytanie to chyba tez nie ma reguły. bo i wysokie dziwczyny potrafia miec bardzo ciasne pochwy. to wiem z doswiadczenia ale rzadko sie to zdarza. poprostu trzeba probowac

Gość lajsij
male maja wszystko male

Gość do lajsij
zajebisty komentarz i duzo wnoszacy do tematu. wypierdalaj do szkoly gowniarzu. w dupie byles i gowno widziales. sie wogole nie wypowiadaj bo wychodzi twoje uposledzenie umyslowe.

Gość no chodzi ci o te piosenke
ja mam 170 i jestem ciasna :O

Gość to nie ma znaczenia
może byc dziewczyna filigranowa i nad wyraz luzna a może byc wysoka i jest ciasna tak samo jak u facetów , po sylwetce tego nie ocenisz