Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulpecikmielonyyyy

na ile kilogramów wyglądam ??

Polecane posty

Gość pulpecikmielonyyyy

zrzuciłam już ponad 20 kilogramów w ciągu pół roku. Obecnie waga stoi w miejscu jak zaklęta. Tracę chęci na dalszą walkę z nadwagą chociaż to co widzę w lustrze jeszcze dalekie jest od ideału. Ciekawi mnie jak postrzegają mnie inni. Czy jestem jeszcze uważana za grubą ? Mam 173 cm wzrostu Proszę o szczere odpowiedzi :)

Gość lbjbl
strasznie szerokie ciuchy, moze byc mniej chyba

ok 63-60 kg, mysle ze nie powinnas nosic takich luznych ubran, wiem ze jak sie tyle chudnie to nie da sie od razu szafy calej wymienic, ale szerokie ciuchy dodaja pare kilo :) wg mnie masz szczuplejsze nogi od gory

Gość heeeehhhheee
Ubrałaś się tak, że 10 kg na plusie od samej bluzki ;)

Gość 5414984562654199+6
70-75 kg

Gość pulpecikmielonyyyy
Jezuuuuu aż się za głowę złapałam !!! Ale malutko mi dajecie :D Tak tak, ciuchy po mału wymieniam na mniejszy rozmiar ! Startowałam z 48 rozmiaru więc prawie wszystkie ciuchy już wiszą na mnie ;)

Gość lbjbl
to teraz powiedz ile ważysz :) nie możesz zrobić zdjęcia w ciasniejszych rzeczach?

Gość pulpecikmielonyyyy
No jasne, że powiem :) Ale najpierw podziękuję za dowartościowanie hehe :P No to dałyście mi teraz kopa, żeby się nie poddawać i jeszcze trochę zrzucić :) Na tym zdjęciu miałam 82 kg !! Obecnie jest 80 kg :/

Gość weronika kronika
ja mam 63 i wydaje mi sie ze wygladam na o wiele grubsza niz TY.

Gość heh, u mnie moja dziewczyna
85

Gość lbjbl
w życiu bym nie powiedziała, że tyle.. ale spokojnie jak zrzucisz do 75 to Ci starczy.. i będziesz ładnie wyglądać. ćwiczysz?

Gość lbjbl
jaką dietę stosowałaś? 1000 kcal?

Gość weronika kronika
ale zapomniałam pogratulować! przepraszam! :) świetnie.

Gość a mi szkoda
teraz zima, to Ci może być ciężko zrzucać (fizjologicznie podobno organizm ma tendencje do magazynowania zapasów;) ); wystarczy, jak utrzymasz to, co jest do wiosny :) kup sobie po prostu trochę ciuszków takich "na teraz" - i już będzie 10 kg w dół :) legginsy nie są drogie; jakieś mini, tuniki do tego i bez dalszego odchudzania będziesz super laska :)

Gość pulpecikmielonyyyy
Dziękuję :) Stosuję ok. 1200-1400 cal dziennie. 5 posiłków. Kolacja najpóźniej o 19. Ćwiczę co drugi dzień na orbitreku po ok. 30-45 minut. Jak pogoda dopisuję to jeżdżę na rowerze. I dużo spaceruję ze swoimi dziećmi :)

Gość lbjbl
zazdroszczę, ja nie potrafię się zmobilizować :( jestem uzależniona chyba od czekolady. poza tym mam niedocznynnośc

Gość pulpecikmielonyyyy
No właśnie mam wrażenie, że przystopowałam ze spadkiem jak się tak zimno zaczęło robić.. I apetyt jest większy. Może organizm zbierać chce zapasy nie zimę ;) Dziękuję za rady odnośnie ciuchów ! Te spodnie co mam na zdjęciu już spakowane i do piwnicy wyniesione hehe Na razie kupiłam tylko 2 pary jeansów. Po mału się wszystko skompletuje w nowym rozmiarze :) Teraz mam ok. 42 I jeszcze raz dziękuję za podbudowanie mnie ! We mnie nadal siedzi to uczucie, że jestem gruba i jakoś tak się postrzegam. Kompleksy nadal duże ale pracuję nad tym :)

Gość pulpecikmielonyyyy
Ehhhh czekolada... :D Szczerze mówiąc raz na kilka dni też sobie pozwalam na małe ciasteczko czy pasek czekolady. Ogólnie jestem łasuch na słodkie ! I to mi podczas diety najwięcej problemu sprawia ! Nawet stosowałam chrom w tabletkach ale chyba na mnie nie działał ..