Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mi jest kurde

ból, pieczenie przy oddawaniu moczu

Polecane posty

witam rano obudziłam się, poszłam do toalety i dość długo nie mogłam się wysikać, mimo że czułam parcie, a jak już się udało to poczułam straszny ból i pieczenie. starałam się dzisiaj dużo pić, a i tak sikałam po pare kropelek z bólem. wiecie co to może być?

Gość matacz ,,,...
zapalenie cewki moczowej ??

Gość sonia198666
a uprawialas niedawno seks? ja tak mam po seksie :

Gość rdg
Zapalenie pęcherza, mnie na to zawsze pomagał furagin i nasiadówki z rumianku.

Gość a1s2d3f4g
zapalenie pecherza, kup sobie zurawine w pluszach. I pij bardzo duzo cieplych napoi, np herbaty. Ja lykam do tego furagin. na recepte jest za gorosze.Pomaga . I siedz ubrana cieplo, zeby nie przewialo nerek.

ciekawe jak mam iść do lekarza jak cały dzień na uczelni siedzę ;/ tak, uprawiałam seks wczoraj, dodam, że mam stałego partnera dla którego sama też jestem stałą i jedyną partnerką.

Gość a1s2d3f4g
musialo cie przewiac, moze okno mialas otwarte na noc. albo w strinach latasz. Ubieraj sie cieplej i duzo pij. wsytrzymaj siku az uzbiera Ci sie wiecej i wtedy normalnie sie zalatwisz. nie sikaj po kropelce bo to jeszcze gorsze.

bardzo możliwe, że mnie przywiało, często długo czekam na przystanku na tramwaj, dzięki za radę :) tylko że pęcherz aż się prosi żebym się wysikała ;p to jest straszne

oczywiście jedna nieobecności na wykładzie jest ważniejsza od zdrowia !! MASZ RACJE hahaha nawet nie wpadłaś na pomysł iść do apteki i spytać się co to może być ,tam farmaceutka powiedziałaby ci co to jest i dała odpowiednie tabletki ziołowe bo ziołowe ale zawsze to jakieś działanie a nie czekanie jak widzę na cud ze może przejdzie

Gość Jak był taki
Zapewne za szybko facet cię "pompował" i dlatego cię przewiało

Gość szkrabku
to może być zapalenie dróg moczowych. na pewno nie wstrzymuj moczu!!! choć byś miała co minutę biegać. chodzi o to aby jak najszybciej pozbyć się niechcianych bakterii. kup w aptece apiurin (tani, wyciąg z żurawiny z witaminami) i pij w zdwojonej dawce, tj 2saszetki na pół szklanki wody (to pomoże oczyścić rogi moczowe z bakterii), poza tym pij duuuużo wody byle nie zimnej. powinnaś też szybko zgłosić się do lekarza. przepisze Ci furagine. ale nie lekceważ choroby, może być gorzej !!!