Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalistseduceyoutlife

Powiem Wam coś

Polecane posty

Właściwie to możecie mi zadawać pytania dotyczące relacji damsko-meskich ,odpowiem na każde nurtujące Was pytanie. Sam z siebie nic nie bede wymyslal

Gość ogorek bez skórek
jestem pewna ze nie odpowiedzialbys sensownie na zadne zadene ci pytanie o sprawach damsko meskich...

Jak możesz wysuwać wnioski na podstawie paru zdań , które tutaj napisałem. Albo jesteś głupia , albo uprzedzona do ludzi.

Gość ogorek bez skórek
pudło, ani głupia ani uprzedzona, skad ta pewnosc ze odpowiesz na kazde pytanie? to nie brzmi wiarygodnie, jesli wiesz wszytsko wiesz nic stad ten wniosek, zakladam ze niejeden ;znawca' poslizgnal sie na pierwszym lepszym pytaniu

Ulegasz stereotypom i schematom. Podałem zakres mojej wiedzy , nie jestem do wszystkiego , dlatego nie jestem też do niczego... poza tym droczysz się , ponieważ chcesz mi udowodnić , że to jest niemożliwe... nie sprawdzisz tego , tylko mnie dewaluujesz...

Gość dlacezgo faceci manipluja
kobietami w fazie wstepnej relacji?

Gość ogorek bez skórek
nie mam zamiaru ci niczego udowadniac panie znawco ;) zakres twojej wiedzy to tez duze oogolnienie :) a ze zdordel swojej rzekomej wiedzy nie podales jestes dosc watpliwy :D

Gość ogorek bez skórek
mysle ze czesciej kobiety manipuluja mezczynami...

nie pytam o statystki, chodzi mi konkretnie o odp. na zadane pytanie

manipulują to pojęcie względne. To zależy w głównej mierze od tego , jak kobieta rozpocznie tą znajomość i od tego ,co chce osiągnąć facet spotykając się z tą kobietą. Jeżeli ma asa w rękawie , czyli kobieta okazuje mu większe zainteresowanie, czy też dojdzie do zbliżenia lub facet dostrzeże, iż kobiecie za bardzo zależy , będzie to wykorzystywał. W innym wypadku , może być odwrotnie. I to facet zaciekawiony niedostępnością kobiety , będzie próbował zbudować jakąś głębszą relacje. To zależy od sytuacji, od temperamentu. I przede wszystkim od tego co masz na myśli pisząc "manipulują"

jestem coachem , zajmującym się uwodzeniem kobiet , mężczyzn.. prowadzę szkolenia, seminaria ... praktycznie pokazuję jak to powinno wyglądać na ulicy , w klubie , kosciele :) Pomagam ludziom w przelamywaniu swoich barier, eksponowaniu swoich cech pozytywnych i dążeniu do perfekcji :)

Gość joł men
no dobra. to ja zadam jak zagadać do chłopka którego nioe znma, on pracuje w mc donaldzie, np jak sprzta salę, co?

Gość ogorek bez skórek
OK CZYLI JESTES w stane uwiesc kazda kobiete? nie wydaje ci sie ze to co przekazujesz ludziom to tylko teroria nie majaca sie nijak do rzeczywistosci? kilka cwiczen i regułek moze przelamac ludzka niesmialosc?

Przede wszystkim mowa niewerbalna , czyli to , czego nie slychać , a widać ;) Postaraj się ,aby zauważył , że nie jesteś mu obojętna... stwarzaj sytuacje... natura was do tego stworzyła... uśmiech , spojrzenia... dotyk , niebawem zobaczysz rezultaty ;)

stwarza pozorny obraz innego siebie, tworzy zludzenie innej osoby niz jest naprawde w celu osiagniecia wlasnych partykularnych celow, liczy sie tylko ja i jego interesy, dziala na poczucie winy, leku,litosci itp, wzbudza specjalnie emocje, zeby uzyskac to czego chce, czytaj: wzbudza i wykorzystuje rozne emocje drugiej osoby do realizacji tylko i wylacznie swoich egoistycznych korzysci manipulacja nie jest pojeciem wzglednym. nie relatiwuzujmy, sa sprawy czarno-biale

tak jak pisalem , to nie tylko regulki... wychodze z nimi na miasto i władam.. pokazuje jak powinna wygladac mowa ciala, pewność siebie , jak pwoinni się wtedy czuć .. wszystko to ma byc spojne z nimi samymi.. ma byc naturalne i plynac z ich serc i potrzeb ;)

"wzbudza specjalnie emocje, zeby uzyskac to czego chce, czytaj: wzbudza i wykorzystuje rozne emocje drugiej osoby do realizacji tylko i wylacznie swoich egoistycznych korzysci" sama sobie odpowiadasz na pytania :) chociaż nie zawsze... czasami są to kompleksy , w większości przypadków to media , robią nam wode z mózgów... to jest jak najbardziej pojęcie względne .. uwierz mi ..

Gość ogorek bez skórek
ale to zadziala tylko wtedy kiedy jestes obok nich... :) wogole masz jakies kwalifikacje? czy jestes treserem sam z siebie? :D

Gość ogorek bez skórek
trenerem*

"Jeżeli ma asa w rękawie , czyli kobieta okazuje mu większe zainteresowanie, czy też dojdzie do zbliżenia lub facet dostrzeże, iż kobiecie za bardzo zależy , będzie to wykorzystywał." taki typ jest ch.ujem manipulacje w relacja damsko-meskich jest pojeciem 0-1, tak samo jak chlanie,bicie i inne patologie

Gość sexi_lady
Poderwiesz na laskę na 5 minut? Bo wyuczone teksty się kiedyś kończą a zaczyna się prawdziwa rzeczywistość... Jak mnie wkurzają tacy ludzie jak ty, myślą, że są nie wiadomo kim...

Masz rację , ale dalej się czepiasz szczegółów ;) Równie dobrze mieszkający kilkaset kilometrów od Ciebie facet może Cię uraczyć uśmiechem na gg ... nie przesadzajmy :) bądzmy powaznie... no moze prawie powaznie :) Moje kompetencje , to długa historia... nie zamierzam jej opowiadac ;) daje sie wykorzystywac , a Wy z tego nie korzystacie , tylko zadajecie dziwne pytania :))

nie stosuje wyuczonych tekstów - czytaj ze zrozumieniem.. tylko spontaniczność i naturalność... nie gram , nie udaje .. jestem sobą.

dobra,pytanie z innej kategorii;-) co sadzisz o zwiazkach starsza dziewczyna-mlodszy chlopak roznica 5lat, oboje sa powyzej 25 roku zycia:-)?

Hehe jesteś zabawna , ponieważ pytasz mnie , co ja myśle na temat takich związków ? To tak jakbyś mnie zapytała czy lubie kanapkę z serem... ale czy to Cie naprawde interesuje ?

cos w tym stylu;-) chetnie poczytam odp.

jak chętnie poczytasz , to Ci napiszę , że wiek jest jak centymetr wskazujący wysokość człowieka... każdy ma inne gusta , inni lubią wysokie kobiety inni niskie... inni z kolei nie zwracają na to uwagi , poniewąz liczą się inne wartości... na przyklad to "coś"... ja należe do tej ostatniej grupy

thx

nmzc :D

Gość chetnaaaaanacosik
takis maadry ???