Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudokibic

czy słyszeliscie kiedys sasiadów uprawiajacych seks ?

Polecane posty

Gość pseudokibic

odgłosy wsakzujace na ta działalnosc , a moze widzieliscie przypadkowo , lub naszliscie kogos , bo miał a kurat otwarte drzwi ?

Gość chachacha cha
tak sasiadka zaprosila na noc jakiegos faceta i cala noc lozko rytmicznie skrzypialo i bylo slychac jej jeki :(

Gość pseudokibic
czyli orgazm był heh

kiedys bylam na balu charytatywnym (impreza dla firm z branzy) z osobami towarzyszacymi w hotelu w mikolajkach. wieczorem w pokoju bylo sychac tylko skrzypanie lozek wokol ;)

Gość u sąsiada wiele razy
tak mi to zbrzydło, ze do dziś nie mówię mu dzień dobry, już tam nie mieszkam to był pryk ponad 40-letni s prowadzał jakieś małolaty, co tydzień inna :O:O . dzieci ma w tym wieku własne :o:o

Gość chachacha cha
ta sasiadka ma 86 lat

Gość no.nie
praktycznie codziennie przez kilka miesięcy niezależnie od pory dnia :o ale sobie w końcu wyruchali - oni ucichli, teraz słychać dziecko...

Gość jknkvm,
sasiadow to sasiadow.,. ale czy slyszeliscie 2 jeczace lezbijki...bo ja latem mimo pozamykanych okien..u nich otwarte..jeki na cala ulice, mieszkamy na ulicy domkow jednorodzinnych podzielonych na mieszkania gora dol, my na gorze oni na dole..koszmar..dodam ze maja malutkie dziecko..laska zostawila faceta miesiac po narodzinach coreczki:D

Gość no ale jak można mieć 25lat

Gość noinoinoi
w kółko :/ nawet taką cichą agencję miałam kiedyś po sąsiedzku:/ zwariować można. ja tam nikomu nie zabraniam, ale do cholery, czy ja muszę w ty "uczestniczyć"?

Gość no ale jak można mieć 25lat
świetne no.nie :D

Gość jogobellaa
ja mam sasiada który jest kawalerem ok 30 lat ma i co weekend jakas laseczka wiec czasem slychać ale mi to nie przeszkadza poniewaz nasza klatka jest ogólnie bardzo imprezowo hałasująca często ale nikt nikomu nie robi z tego powodu jazd ogólnie wszyscy się lubimy :)