Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosy tam gdzie nie trzeba

wloski w nosie ratunku :(

Polecane posty

dziewczyny czy tylko ja mam ten problem, wiem ze sa potrzebne ale to wyglada nieestetycznie, wiekszosc dziewczyn nie ma z tym problemu, ja od czasu do czasu te ktore widac wyrywac penseta, a czasem jak mi sie nie chce ,uzywam kremu do depilacji, ja po prostu chce zyc normalnie nie miec swiadomosci ze oo ktos sie na mnie patrzy pewnie mi cos widac:( dla niektorych z was moze to byc smieszne wiem, nie wszyscy ludzie sa tolerancyjni. Dziewczyny jesli macie taki problem poradzcie napiszcie sobie radzicie moze mi sie lepiej zrobi..

up

Gość idiotkillllllllllllllllllll
są wśród nas w dodatku tępe 13 latki kretynka :0 żebys ty iwedziała gdzie niektóre dziewczyny mają włosy to jest dopiero tam gdzie nie trzeba a ty tępa oślico dowiedź się po co tamże włoski są na kretyństwo jestem uczulona

po pierwsze prosze mnie nie obrazac, mam 21 lat, a po drugie wyraznie napisane ze wiem ze sa potrzebne...

Gość jenk
kup sobie trymer i po kłopocie (ok 20 zł)

wlasnie nie chce uzyzwac trymeru bo on tylko przycina, moze sa jakies specjlane kremy?

przykro mi że mamy tak goopie 21 latki... odetnij nos, nie najlepiej głowe po co co balon na karku niektorzy włosy na całym swoim ciele, w miejscach o których twoja ograniczona wyobraznia nie moze siegnąć wiec jak widze posty takich slodkich debilek ,,tragedia! ratunku wlosy'' to mnie na wymioty bierze

jej chyba okres dostalas biedna nie masz sie na kim wyrzyc no coz moze bij glowa o sciane :)))) bedziesz jeszcze madrzejsza

masz racje, bezsensu ,,dyskusja,, z kims takim bo widzisz, takim jak ty po dobroci mowiac cokolwiek- nie pojmiesz uwlaczajac-no tu juz ciut ciut, ale widze ze wspielas sie na wyzyny swej inteligencji i mi dopieklas po byku ,,ojej, okresu dostalas'' coz, zenua chcialam zwrocic uwage, dostosowac sie do twojego poziomu, niestety nie siegam tak nisko inetelktualnie więc mówie najgrzeczniej z wiśienką na wierzchu, kochana załamana przykro mi że posiadasz tak uciążliwą rzecz w swym nosie, jak włos a wszędobylskie złowieszcze spojrzenia nie dają ci z tym żyć. radze zatem przycinać nożyczkami do paznokci (takie małe) lub reguluarnie jednak usuwać pensetą. Wielce łącze się z tobą w tym bólu i cierpieniu. No to przynajmniej mam dobra zabawę z takich tępych kureweczek :D współczuje (powaga ;))

dlaczego kobiety sa tak goopie i to 21 letnie! płacze .... pewnie studiujesz coś zaocznie na prywatnej uczelni, co?

Gość do ciebie......idiotkillllllll
ja wątpię że ona to zrozumie :D szacun

no wiesz nie jestem taka glupia jak Ci sie wydajeja po prostu chcialam uzyskac porady i nie zaczelam tej glupiej gadki, a skoro Ty tak zawsze odpisujesz to z Toba cos nie tak

:D ,,nie jestem taka głupia'' :D prze zabawne :D :D ,,skoro ty tak odpisujesz'' :D ok, z głoopich sie śmiać nie wolno- powaga teraz. Powodzenia :D :D

dobra laska przepraszam, milego dnia zycze :)