Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletowy widelec

głowa głowa głowa pomocy

Polecane posty

Pęka mi łeb od samego rana, potrzebuję rady: 1. nie mam kaca 2. wzięłam już ibuprom z samego rana 3. jestem wyspana 4. jestem najedzona 5. piłam już kawę 6. nie jestem przeziębiona/chora Czy jest jeszcze jakiś powód? Dwa dni temu przestałam jeść słodycze, może to brak cukru 😭 Skończyły mi się pomysły, a zostało mi ponad 7h pracy 😭

Gość 7777777777k777777777777
za dużo spermy połykałaś podczas oralu

na mnie działa tylko Ibuprom Max, dziś nie miałam, więc wzięłam Ibuprom Sprintcaps, i to może dlatego. Ja pierdziu, już nie daję rady, ciągle boli głowa, przecież tak się nie da żyć :O

Gość no.nie
wypij 2 szklanki wody prawdopodobnie jesteś odwodniona jest to najprostsza metoda, o której tyle osób nie ma pojęcia, tylko łykają przeciwbóle w 90% niepotrzebnie

ale czy przy zatokach nei miałabym kataru czy coś? A ja się czuje dobrze, tylko ta głowa ... a wodę zaraz wypiję i już posłałam koleżankę do apteki po olejek, dzieki

Gość a jesteś w pracy
?

nie, katar niekoniecznie. ja od dwóch tygodni znowu męczę się z tymi cholernymi zatokami, kataru nie mam. i tak od czterech lat, jesień do wiosny, cholerne zatoki

Gość kaliachante
a byłaś uzależniona od słodyczy?

Ja mam chore zatoki. Glowa napuierdziela az milo:O boli czolo i ta czesc miedzy oczami. jak sie pochylam to bol sie nasila.

Gość no.nie
tylko kawa Cię jeszcze bardziej odwodni. w przypadku bólu głowy zawsze zaczynaj od wody, tylko jak nie pomoże to kombinuj z lekami, ale myślę, że skoro nie czujesz innych objawów to jest to zwykłe odwodnienie

wypiłam szklankę, zobaczymy co dalej. A co do słodyczy, to nei wiem, czy byłam uzależniona, po prostu jadłam ich dużo, jak miałam ochotę, bo zawsze byłam szczupła, ale przedwczoraj postanowiłam że koniec, bo w końcu się roztyję jak świnia.

Gość no.nie
cieszę się i polecam wodę zawsze jako pierwszą pomoc w bólach głowy ;)