Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja22mis

dziewczyny czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość kaja22mis

witam staramy sie z mężem o dziecko bardzo tego chcemy. Wiec mam takie pytanie mailam mldlosci ale przeszly robilam sobie badania na krew i pielegniarka powiedziala ze sie cos kroi ,przez ostatni tydzien jest mi chwilami slabo głowa strasznie boli kazdy dzien chce mi sie spac jestem oslabiona,tylko jest jeden problem dostalam okres,widze po ubraniach ze troche brzuch mi urusl i jak mam ciasne spodnie to jak by mnie gniotly i od czasu do czasu jajnik mnie zakuje czy moze byc to ciaza?prosze odpiszcie

objawy jak ciążowe ale ten okres... normalny jest czy plamienie? no i za wcześnie na rosnący brzuch, chociaż każdy ma inaczej. Zrób najlepiej badanie krwi beta

Gość kaja22mis
ale ja mam wlasnie ze u mnie od poczatku widac brzuch z pierwszym anilkiem tez tak bylo ze brzuch a innych objawow nie mialam i boje sie ze za bardzo chce miec dziecko, a jakie jeszcze moga byc objawy?

moje objawy to były : na pewno senność, niechęć do kawy i ogromny apetyt później brak okresu no i następnie mdłości a robiłaś test?

na tym etapie to brzuch może rosnąć tylko od wzdęć ja myślę, że sobie wkręcasz zawsze możesz zrobić test

Gość kaja22mis
nie mam wzdec tak robilam test jeden wyszedl pozytywnie a drugi nie wiec nie mam pojecia czekam na wizyte i dla tego chcialam sie was poradzic a np piersi czy co inne?

jeśli wyszedł pozytywnie, a potem negatywnie to może być ciąża biochemiczna a brzuch nie jest możliwy, bo nawet na tym etapie nie ma pewnie zarodka, więc nie ma co wypychać

Gość kaja22mis
czyli co mam zrobic?

no właśnie krew jest najpewniejsza, bo na tym etapie to lekarz też może nic nie zobaczy

Gość kaja22mis
ok dzieki dziewczyny a czy jakies objawy moga jeszcze byc np świędzenie brzucha czy piersi albo cos bialego z piersi? czy to prawda bo tak slyszalam?

coś białego z piersi to siara, ale ona pojawia się dopiero około 5-6 mies. Ja jestem w 32tc i jeszcze nie mam. A Ty masz? Bo poza ciążą oznacza ona zaburzenia hormonalne, a dokładnie prolaktyny w terminie @ ja miałam objawy jak na @ czyli ból brzucha, piersi dopiero około 2tyg później doszły mdłości, senność i nic poza tym, więc nie pomogę. To bardzo indywidualna sprawa

Gość kaja22mis
ok wielkie dzieki ze tyle pomoglas chociz nadal jestem nie pewna musze pocvzekać dwa tygodnie i wszystko sie dowie a jak jestes w ciazy i ubierzesz obcisle spodnie to mozesz w takich chodzic?i jajnik od czasu do czasu tez cie kuje czy nie?

Gość rytuały
u mnie siara pojawiła się w 16 tygodniu ciąży, teraz jest 34 t.c. i prawie codziennie mam wycieki :) Moimi objawami ciąży były : brak @ ból podbrzusza i krzyża tak jak na @ ból piersi @ "opuchnięty" brzuch

Gość kaja22mis
a bol jajników i glowy to moga byc objawy ciazy?dzieki za informacje