Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popopopop

Jak sprawic żeby kobieta się starała??

Polecane posty

Gość gruba dupa56
dawać jej duzo dobrego sexu:)

Gość przemytnik
starała? a o co? :D

Gość nic w glowie buu
daj jej duzo kasy i duzo odlotowych chwil:-P

Gość popopopop
Chodzi o to że ja dbam o związek a ona nie, chciałbym ją troche brzydko mówiąc olac, ale jak?

Gość przemytnik
widocznie jej nie zależy;)

Gość popopopop
Jest bardzo bierna w związku i mi to nie wystarcza, o to chodzi że ja się wypaliłem

Gość popopopop
przemytnik właśnie jej zależy, przynajmniej tak mówi. Rozstaliśmy się, to po dwóch dniach zadzowniła itd. Tylko nic się nie zmienia

Gość przemytnik
poproś koleżankę coby cię skropoła ździebko swwoim zajebioza perfumem:D może sie twoja wreszcie obudzi:P

Gość kajanka
ZRÓB JEJ PALCÓWKĘ

Gość alicja----
a pod jakim wzgledem jest bierna>??

Gość popopopop
To ja myśłe gdzie pojdziemy, to ja jeśli gdzieś jesteśmy cały czas sprawiam że się nie nudzi. Tylko chciałbym żeby ona też tak robiła. Ostatnio nie starałem się to ona nie zwracała na mnie uwagi..cholernie mnie to męczy.

Gość myślę, że to nie będzie
Skoro jej zależy, ale nie daje tego po sobie poznać, to zachowuj do niej dystans, bądź obojętny, zimny itp. Może wtedy zauważy Twoją zmianę i się zmieni.

Gość popopopop
Idziemy do restauracji, rozgląda się kto wchodzi kto wychodzi. Jak z nią rozmawiam to odpowiada i jest ok, śmieje się i w ogóle. Ale jeśli nie rozpoczne rozmowy to wszystko stracone. Zgrywa straszną księżniczke. Ale mimo to chce ze mnązosta. Od 2 miesięcy się o to kłocimy..ale co to daje..nic

Gość przemytnik
zmień ją na bardziej starający się model:D jeśli ona taka jest to już jej nie zmienisz , skoro już teraz jest nie specyjalnie chętna ....:P..... po co sie masz męczyć.

Gość przemytnik
chce z tobą być dopuki nie wpadnie jej lepszy kąsek:D , myślę ,że jestes taki bardziej z braku laku:D

Gość popopopop
Byliśmy na imprezie tanecznej, to zachowywałem dystans..to nic się od mnie nie odzywała, tańczyła z innymi. Ale mimo wszystko jest ze mną...ona ma taki charakter. Powiedziałem jej żeby wymyśliała co bedziemy robic w weekend, ma zaplanowac wszystko itd.

Gość myślę, że to nie będzie
Skoro już z nią o tym wiele razy rozmawiałeś, a ona nadal zachowuje się jakby jej nie zależało, to zerwij z nią. To jedyne, odpowiednie wyjście.

Gość popopopop
przemytnik, może cieżko jej bedzie znaleźc lepszy model;p Ma wiele zalet, i często jest świetnie, ale do momentu kiedy ja coś robię. Kiedy robie się chłodny, to ona tak samo.

Gość popopopop
Chyba to będzie najlepsze wyjście. Trudno się mówi, co ja mogę.

Gość przemytnik
no sam widzisz , starsznie się z nią męczysz a jest tyle fajnych babeczek na świecie : ładnych , bystrych, porządnych, itd...:) ta twoja to jakaś mimoza , piszesz ,że ma zalety ,ale pomyśl , jesteście dzień po ślubie i co- ROZCZAROWANIE!-BO PRZED WIDZI SIĘ ZAWSZE WIĘCEJ ZALET A PO ..KLAPKI SPADAJĄ I DUPA!

Gość alicja----
popopopop u mnie jest podobnie, jestesmy razem 3 miesiace, ale juz to widze, wczoraj mu to powiedzialam, ale nie wiem czy jest sens o to walczyc.

Gość popopoapopo
Alicja spotkajmy się:D

Gość powiem tak ;)
przykro mi ale jej po prostu N-I-E Z-A-L-E-Ż-Y też kiedyś tak robiłam i nawet mi się wydawało, że chcę z nim być, ale tak nie było...

Gość popopoapopo
To czemu ze mną jest? Jesteśmy razem 1,5 roku. I zawsze taka byłą. Ona często próbuje coś robic, tylko nie umie. To nie jest tak że jej nie zależy. I ma mnóstwo fajnych cech:

Gość alicja----
a skad jestes i ile masz lat? ;P

Gość alicja----
ja tez mam takie wrazenie, ze nie zwraca na mnie uwagi, ale moze mi sie tak wydaje, ja po prostu jestem inna, troche zywsza od niego i lubie rozmawiac i sie wyglupiac.