Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusssskka

Zatwardzenie u małych dzieci.

Polecane posty

Gość mamusssskka

Czy Wasze dzieci tez maja problemy z wyproznianiem sie, moja córka 2 latka ma problemy ze zrobieniem kupki od prawie roku, bylismy juz u lekarza i to nie raz przepisywal zazwyczaj debridad no ale caly czas nie moge jej tego dawac, zmienilam diete ale to nic nie pomaga pije duzo sokow wody nie je maki pszennej chleba bialego ryzu makaronu juz prawie nic moje dziecko jesc nie moze ai tak nic nie pomaga. Mial ktos tez taki problem u tak malego dziecka.Badania tez miala robione i wszystko jest wporzadku.Jestem bezsilna gdy widze jak ona sie meczy i nie moze zrobic, a jak juz zrobi to male twarde bobki.

Gość moja ma 5 lat
i tez takie problemy..kupa to dla niej meczarnia

Gość przemytnik
dodawaj troszke oliwy do posiłków.

Gość mamusssskka
Przemytnik dodaje oliwe do zupek, sama jej gotuje, naprawde ma ograniczona ilosc co do jedzenia nie je nic slodkiego, jedyne co slodkie to sok, nie wiem skad to sie wzielo ona tak sie strasznie meczy, jk ta kupka jest w tylku a nie chce wyjsc to jest masakra zeby dziecko sie tak meczylo.

Gość przemytnik
spróbuj jednak dać dziecku czekoladę, czasem pomaga:D

Gość mamusssskka
myszka 83 dzieki sprobuje dac jej te otreby prazone jak gdzies dostane bo jak narazie to slyszalam o otrebach owsianych pszennych i chyba otreby zytnie a o prazonych nie slyszalam ale dzieki na pewno sprobuje.Oby dzialalo.

Gość zyxell
a jabłko nie działa?? to chyba najprostszy sposób

Gość mamusssskka
jablko nic nie pomaga sliwki suszone woda naczczo duzo juz specyfikow probowalam teraz wyprobuje te otreby prazone.pozdrawiam.