Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline25*

z iloma spałyscie facetami

Polecane posty

Gość no wlasnie haha
no i wlasnie wii i blachara to kurwy nad kurwami dziwki. taka prawda. i latwo to poznac. wystarczy popatrzec na kurewski ryj i jzu facet wie z kim ma doczynienia.

jeśli po tym jak uzyjesz wobec mojej osoby kilku epitetów poczujesz się lepiej to prosze bardzo :D ale z drugiej strony ciekawa jestem jakim cudem wiesz jak wyglądam :p

Gość no wlasnie haha
nie obchodzi mnie to jak wygladasz. ale prawda jest taka ze kurestwo widac w oczach. i tak poczuje sie lepiej bo w zyciu trzeba robic rzeczy ktore sie lubi prawda.

Gość ciekawosc heh
a tak z ciekawosci niech teraz panowie sie wypowiedza ile panienek oni mieli do tej pory he he pytam z ciekawosci ja mam 24 lata i 5 bylo i na tej liczbie pozostanie :) nie jestem cnotka... i puszczalska tez sobie wypraszam, wg mnie to normalna 'liczba' a teraz PANOWIE pochwalcie sie waszymi 'osiagnieciami', Ci którzy tak zawziecie komentuja, ze kur... i dziw....itp

Gość no wlasnie haha
no wlasnie jakbym ujzal twoj ryj to bym ci w niego zajebal pusta zdziro. puszczalskie kurwy. dawniej tego nei bylo a teraz nawet 12 latki sie kurwia wszedzie. zalosne jak na dyskotekach panienka obciaga facetowi az sie rzygac chce. gdzie sa te porzadne kobiety ktore sie cenia i nei ida z pierwszym lepszym albo sa w zwiazku od 2 tygodni i juz ida do lozka. bez milosci bez niczego. dla sportu. a potem sie dziwia ze tyle niechcianych dzieci albo choroby weneryczne. ochyda

Gość jabluszko25
25 lat i z pięcioma spałam, a co, trzeba miec porównanie żeby mieć ogląd sytuacji.

blachara lubisz salceson ?? fajna laska to ile tysiecy/milionow bylo ?? skoro napisalas +/- 400 ??

Gość milejdiiii
kurwa no ja z jednym wlasnie i taka mnie ogarnia chęć no wiecie skoku z boku :P

Gość no wlasnie haha
owszem zablysnalem. a ty widze ze juz nic ciekawego nie masz do powiedzenia.

no wlasnie haha no wlasnie jakbym ujzal twoj ryj to bym ci w niego zaj**al pusta zdziro. puszczalskie k**wy. tak, tak , faktycznie, ty masz wiele ciekawego do powiedzenia..... mam taka zasade: nie dyskutuj nigdy z idiota, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a pozniej zniszczy doswiadczeniem....

Gość ale jestescie puszczalskie
porzadni faceci unikaja takich jak wy

Gość maleńka miłośc
ja mam 22 lata i żadnego faceta :) Przy was, to ja jestem dziewica orleańska ;0

Gość do blachary
twoj nick mowi o tobie wszystko wiec juz zamknij ryj i idz komus obciagnij . zaden porzadny facet nie zadaje sie z takimi dziwkami. ale tych porzadnych facetow to tez jak na lekarstwo

Gość no wlasnie haha
blachara ty masz taka zasade haha no nawet sie nie osmieszaj i nie udawaj mądrej. musisz zrozumiec ze jestes nikim. i faceci od ciebie chca tylko dupy .

Gość no wlasnie haha
haha pieniadze no i wlasnie o takich pizdach mowie. zero jestes i tyle. zadnych wartosci, nic. facet mam miec duzego fiuta kase i samochod i juz jestes szczesliwa. no jak tak wyglada szczescie to ja ja chyba nie jestem szczesliwy

Gość no wlasnie haha
ej powtarzasz sie. napsiz cos jeszcze ciekawego jesli potrafisz

masz racje przeciez szczescie to kawalerka z hipotecznym na 30 lat, golf II w garazu i zagryzanie zebow "za co dziecku kupic buty na zime"... ale ty o takiej kobiecie jak ja mozesz pomarzyc dlatego sie tu na mnie wyzywasz :)

Gość malediwa-
ja mam 27 lat i spalam z 7

Gość no wlasnie haha
masz racje moge pomarzyc haha. to bylo dobre. patykiem bym cie nie tknal dziwko. jeszcze nie widzialem zeby ktos bral kredyt hipoteczny na 30 lat na kawalerke. matko ale z ciebei debil. jesli chodzi o samochod to nie mam golfa II. cos znacznie lepszego i nie mieszkam w kawalerce. mam duzo wieksze mieszkanie. w tej chwili ty mozesz o tym pomarzyc. czekasz na faceta ktory ci zapewni takei zycie jak ja mam , no przynajmiej w jakims stopniu haha. zal mi ciebie naprawde. ja sie ustawilem w zyciu a ty jestes za glupia i szukasz frajera ktory ci wszystko kupi.

Gość 36lat i
z jednym, czasem żałuję że tylko jeden:) jest moim męzem, nie mam dobrego seksu po kilku latach małżeństwa, nie wiem czy wogóle wiem co to dobry seks, nie mam porównania...

Gość do 30 lat i z 15
dziwka. mam nadizeje ze cos na tym zarobilas.