Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczkaaaaaaa

Wasze Ulubione Cytaty

Polecane posty

Gość Aneczkaaaaaaa

Piszcie jakie są Wasze ulubione cytaty,motto życiowe ! Pozdrawiam !

Gość tysiące twarzy setki miraży
naród jest wspaniały tylko ludzie k**** Józef Piłsudski

Gość MexxWoor
'To mój wybór nie mów mi co jest słuszne, wystarczająco długo myślę o tym zanim usnę'

Generalnie ustroje wyglądają tak: Maoizm: mam trzy krowy; rząd zabiera wszystkie, zabija i mięso dzieli po równo. Komunizm: mam trzy krowy; rząd zabiera je do kołchozu, gdzie zdychają. Narodowy socjalizm: mam trzy krowy; rząd zabiera dwie i zamienia je na armaty. Faszyzm: mam trzy krowy; rząd ustanawia cenę maksymalną na mleko, a krowy każe zakolczykować, bym ich nielegalnie nie zjadł. Socjalizm: mam trzy krowy; rząd odbiera mi pod przymusem mleko, które potem mogę kupić w państwowym sklepie na kartki. Socjaldemokracja: mam trzy krowy; rząd skupuje ode mnie mleko i rozdaje za darmo w szkołach, gdzie dzieci wylewają je do zlewu. Państwo opiekuńcze: mam trzy krowy; muszę sprzedać jedną, by starczyło na badania weterynaryjne i podatki od dwóch pozostałych. Eurosocjalizm: mam trzy krowy; rząd każe mi zabić jedną, bo krów jest za dużo i drugą, bo krowa sąsiada jest chora na pryszczycę. Kapitalizm: mam trzy krowy; sprzedaję jedną i kupuję byka!

Gość mokateee
kiedy się zdenerwuję: Chyba wyjdę z siebie i stanę obok :) Nie jest sztuką nie popełniac błędów, lecz sztuka jest nie popełniać tych samych błędów.

Gość Alauind
Masz rację, że ja się mylę i mylisz się, że Ty masz rację.

Rorschach: Dziennik Rorschach'a. Ciało zabitego psa w alejce dziś rano, opona odciśnięta na zmiażdżonym brzuchu. To miasto się mnie boi. Widziałem jego prawdziwą twarz. Ulice są wielkimi ściekami, a ścieki są pełne krwi. Kiedy strażnicy w końcu zastrajkują, całe robactwo utonie. Łączna masa ich seksu i morderstw sięgnie ich tali, i wszystkie dziwki i politycy spojrzą w górę i zawołają: "Ocal nas !"...a ja wyszeptam: "nie". "Watchmen" (2009).

Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość.

Gość anihilacja
Master111 genialny cytat.