Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzymisio

Liposukcja podbrodka, czy ktos z Was mial?

Polecane posty

Witam, jak w temacie:) czy ktos z Was przechodzil liposukcje tak zwanej "drugiej brody"?? jest to moje utrapienie i zaczelam sie nad tym powaznie zastanawiac.

Gość podbródek
wejdź na acculift i nie czytaj tylko bzdur wpisywanych przez konkurencję. sama moge przestać ci zdjęcia na maila i ocenisz. klinika na najwyższym poziomie.www.solumed.pl

do podbrodek hej mam ten sam problem i szukam i czytam i juz sama nie wiem.....mozesz cos napisac o zabiegu?jest podobny do smarlipo,bo wlasnie nad tym sie zastanwialam ale przegladajac neta zaciekawilo mnie to acculift.ile kosztuje podbrodek w solumedzie?czi ktos poza dr krukiem wykonuje ten zabieg?jakos ten lekarz ma zbyt wiele niepochlebnych opnini co mnie nieco zniecheca...on cie odsysal?:-)napisz cos prosze bo ja juz trace sily i checi na tych forach-mozna krecka dostac od tej rozbierznosci opnii....jesli moge prosic o dzjecia-meravigliosa1@vp.pl.z gory dzieki

Gość majtki zz drutu
ja mialem. Ale zwyklym smartlipo policzki i podbrodek. Potem lekarz oddesal jak mi mowil okolo 60 procent rozpuszczonego tluszczu ,reszta ma sie wchlonac sama.