Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość często mamy tylko ,marzenia

Jestem przeciwna in-vitro z NFZ.Dzis byłam w szpitalu dziecięcym i ...

Polecane posty

Gość azumziza
Niedziel, Ty mi wyjaśnij swój fenomen?!!!! Dlaczego dzięki Twojej obecności wszystkie topiki kończą na jednym i tym samym temacie? Ty jakiś niedoszły ksiądz czy cóś?

Gość działalność charytatywna ???
Naciągają, świeckie, kościelne, żydowskie - nie mogę się nie zgodzić, bo były i takie afery, chodzi o to, że trzeba zupełnie nie mieć wstydu, żeby jeszcze domagać się przywilejów, bo się kantuje ubogich. Jeśli już, to niech to robią i siedzą cicho trzęsąc portkami, żeby się nie wydało, a nie jeszcze są dumni jak pawie. Jeszcze zanim byliśmy w UE była taka afera, że grupka księży sprowadzała z Niemiec samochody - bez cła, bo wolno im jako fundacji kościelnej, a te samochody to oczywiście były dary na rzecz fundacji :D Niestety do pana Urbana i pani Seneszyn pięt nawet nie dorastam ;) ale się staram.

Gość azumziza
No ok, nie wszystkie, ale topiki o IVF zmieniłeś na swój użytek! A z drugiej strony, jeśli to faktycznie Twój wiek, to chyba za wcześnie, aby się uważać za nieudacznika!!!

Gość działalność charytatywna ???
Tak, ale kiedy sobie muzułmanie chcą za własne pieniądze postawić meczet to jest wielka afera, a kiedy stawia się ogromny kościół w pipidówce, do którego w zasadzie nie ma kto z okolicy chodzić, ale za to ilu turystów i rekord na skalę Polski, za w dużej części publiczne pieniądze to jest wszystko cacy.

Gość azumziza
Żle Ci nie życzę, ale pamiętaj, że w psychologii jest coś takiego, jak samospełniające się proroctwa. Dobranoc