Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaca juz dosc

Ma do mnie wciaz pretensje ze pojechalam sama na wakacje!

Polecane posty

Gość majaca juz dosc

Nie bylismy razem na wakacjach. Powod? On chcial pod namiot, ja absolutnie nie mialam zamiaru spac pod namiotem, nigdy nie spalam i spac nie chce. Wolalam na tydzien pojechac do Francji a na tydzien nad morze. A on ze nie, ze mu szkoda kasy ze pod namiotem fajniej. No i pojechalismy osobno. Do dzis za to wysluchuje jakie to ja mialam wakacje zajebiste a on mial tez udane ale nie sypial w hotelikach, ze pewnie materialistka jestem itd. Nie jestem, bo przeciez nic od niego nie oczekiwalam. Dzis sie wkurzylam bo mi wilgotna posciel do szafki wlozyl i mialam zmieniac posciel wyciagam a tu mokra i mowie mu ze po co to robil, czy ktos mu kazal. A on z krzykiem ze pewnie ze mi zle ze lepiej w pieciogwiazdkowym (?) hotelu mi bylo, ze tam mieli posciel idealna dla mnie itd. Mam juz dosc i naprawde nie wiem co robic:(

Gość majaca juz dosc
nikt nie doradzi?

Gość wybierz duże urzędy
chyba musicie ze sobą pogadać zabolały go pewnie te wakacje może na prawdę kasy nie miał?

Gość majaca juz dosc
mial kase ale mu szkoda bylo jak twierdzil. Mieszkamy razem wiec znam jego ekonomie. Dzis jest tak zly ze poszedl spac do drugiego pokoju

Gość wybierz duże urzędy
pogadaj z nim jutro o co w zasadzie mu chodzi nie zniosłabym takiego faceta :) jeśli mu było szkoda, jego sprawa

Normalny ? Chyba nie. Jak z nim wytrzymujesz ? Przecież musi się różnić od Ciebie nie tylko w tym.. A może on nie był nigdy na "normalnych" wakacjach ? Jak się czegoś nie zna to wiesz ..

Gość majaca juz dosc
byl na normalnych wakacjach. Bylismy raz nad morzem, raz w Tunezji ale w tym roku stwierdzil ze to burzujstwo i on lubi tak naprawde wakacje na lonie natury. No ok, ale ja nie bede w zyciu spala pod namiotem i on dobrze o tym wiedzial. A rozmawialismy po wakacjach nie raz i nic to nie dalo jak widac

Gość majaca juz dosc
woli bo niby na lonie natury- tak mowil. Wiem ze na studiac czesto jezdzil pod namiot to fakt ale wiedzial tez ze ja nigdy nie chcialam jechac na takie wakacje a powodow mam troche

Gość jej sumienie , jej sprawa
i pewnie jest spod znaku Raka. wszyscy faceci spod tego znaku są właśnie tacy upierdliwi i żyją przeszłością. Potrafią wygadywać jakąś bzdurę przez wiele lat :(((