Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagaa86

SPONSOR

Polecane posty

Witam Mam problem, wiem wiele osób zaraz mnie zlinczuje.... Otóz nie jestem nierobem pracuje w jednej pracy na ca l ym etatcie, druga dorywczo, ale z pewnych przyczyn to niewystarcza.... Poznałam sponsora który do katowic przyjezdza 2 razy w miesiacu zaproponowal mi spotkania w hotelu za jedno 2 h płaci 250zl.... długo sie wahałam ale zgodziłam sie, mamy sie spotkać w za niedlugo. Nie wiem jak sie mam zachowywac, co robic co mówic, boje sie tego spotkania bo nigdy nie kochałam sie za pieniądze i nie mam duzego doswiadczenia miałam tylko 2 facetów nie chce wyjsc na kompletna idiotke.. moze ktoras dziewczyna ma, badź miała sponsora i może mi cos podpowiedziec?

Gość dojrzałyman
Jak sie spotkamy to moge Ci wiele pokazać

Gość za tanio jak dla mnie
mialam sponsora ale za duzo wieksza sume. I zachowywalam sie zawsze tak samo- gralam. Przewaznie niewinna i slodka dziewczyne

Gość wczymproblem?
juz dzis poruszlaismy ten problem, moze przemysl sprawe wiem ze to latwa kasa ale czy warto? moze jest inny sposob by to siano zarobic:/? szkoda troche tracic godnosc:(

wiem ... ale niestety mam jeszcze studia... trzeciego etatu raczej nie dam rady wziąść....

jak ci suma odpowiada to dam ci kilka rad. 1. spotkania pierwsze radze by odbywaly sie w hotelu 2. pieniadze zawsze bierz przed na poczatku 3. miej oddzilny numer telefonu, nie ten ktorego uzywasz na co dzien. 3. nigdy nie wysylaj mu swoich zdjec, nie pozwalaj sie fotografowac 4. umawiaj sie zawsze w konkretnym miejscu, najlepiej w hotelu 5. nigdy nie dopusc do tego by przyjechal do twojego domu, niech nie zna twojego adresu

Umówilismy sie w hotelu, zdjecie wyslałam ale z zasłonietą twarzą, numer tel drugi mam , jestem ostrożna... tylko boję sie ze wyczuje moj strach , a nie chciałabym tego, nie wiem czy mam wejsc i zacząc z nim gadac, czy faktycznie chce tylko seksu....

Gość No ja tez uwazam
ja bralam zawsze 250 ale za godzinke, jak mialo byc dluzej lub cala noc to znacznie wqieksze sumy byly Jestem bardzo mloda, nie chce zdradzac swojego wieku , ale juz zakinczylam z tym Zachowuj sie naturalnie, ale bądź powsciągliwa jesli chodzi o prywatne sprawy, nie mow nic o rodzinie o twojej pracy, nie zdradzaj zadnych powanziejszych inf. o sobie Ja "siedzialam " w tym 2 lata, nie nawidzilam tego ale musialam , no coz

pozwol mu jak cos przejac inicjatywe, nie rob nic pierwsza

Gość wczymproblem?
cholernie mi przykro mam nadzieje ze sobie z tym wszystkim poradzisz, trzymaj sie i uwazaj na siebie:(

najgorsze ze wiem ze zle robie i nie wiem jak sie przełamie w sobie kiedy zacznie mnie dotykać....

Gość wczymproblem?
dobra zdolowalem sie:/ ide spac, bo serio nie ogarniam tego:( jest to kurwa mega przykre ze kobiety zmuszaja sie do tego:/ pieprzony kraj...

Gość No ja tez uwazam
tylko nie gódź się na Anal, nigdy wzyciu, ja ze sponsorami nigdy nie zgodzilam sie na anal Jka pisalam wczesniej am juz ten temat za soba skonczony, co moge ci doradzic? masz jakies pytania, przez te 2 lata troche sie przewinelo osob, ale ja bylam do tego zmuszona, nie to ze ja sama chcialam,

no to przepraszam że wprowadzilam cie w depresyjne nastrój ale przynajmniej jest nas dwoje heh zawsze mi razniej ... a powaznie gdybym miala inne wyjście to tego nie zrobie....

ja nigdy na seks analny sie nie godzilam ani nawet na oralny. Ot, tylko zwykly seks, mnie facet mogl lizac ale ja do buzi nigdy nie bralam. I mialam sponsora ktory mi 500zl za h placil

Gość wczymproblem?
kurde pozycz od kogos, jakis kredyt ktory splacisz po studiach, ograniczenie wydatkow co kolwiek:/ popros o podwyzke, poszukaj lepiej platnej pracy:/ powalcz troche jeszcze wykorzystaj wszystkei inne wyjscia:/

ja zgodzilam sie na klasyk, oczywiscie w zabezpieczeniu . co do oralu powiedzialam ze rowniez w gumce to zaczal miec to tego jakies uwagi ale stwierdzil ze to uszanuje....nie wiem naprawde jak z nim gadac,...

Gość Mr NiceGuy
A chociaz przystojny ten facet?

Gość No ja tez uwazam
mialam pare razy takie sytuacje ze za sama rozmowe, dotrzymania towarzystwa dostalam pieniadze, mialam takiego jednego co mowil mi ze on sexu nie potrzebuje, bo sex rto ma w domu z zona, on potrzebuje towarzystwa, wyjscia do kija, restauracji, teatru, porozmawiac, posmiac sie, dlatego ze jego zona byla baardzo zimna i oschla, i jemu to brakowalo, ponad 1,5 r z nim sie widywalam, pomogl mi z tego wyjsc, juz nie ma z nim kontaktu, a szkoda

Gość hehe :D
Kobiety, idziecie na latwizne, sprzedajecie swoje cialo, a potem szukacie porzadnych facetow na meza... Zal tylek sciska.

jestem na ostatnim roku studiow, musze za nie zapłacic, pozatym utrzymac mieszkanie, i kredyt, mam prace w ktorej zarabiam 900zl :/ i druga dorywcza.... nie moge znaleśc innej bo musze chodzic na zajecia , probowalam juz wszystkiego naprawde....

wczymproblem latwo ci pisac. Ja mialam takie problemy finansowe na studiach ze wyjscia nie bylo, Uwierzysz ze moglam tylko dorywczo na ulotkach pracowac? A chyba wiesz jak tam placa. A tu mi radzili byc kelnerka na weekendy:D Ciekawe gdzie jak pracy nie bylo. Czasami nie ma wyjscia tak po prostu

Gość No ja tez uwazam
przez te półtora roku ani razu mnie rotycznie nie dotknąl tylko to były takie przytulenia przyjacielskie Wdzieczna cholernie jestem mu zato

tobie zal tylek sciska? o ja obecnie mam meza i przeszlosc za soba

Gość wczymproblem?
pytanie tylko czy jakby twoj maz sie dowiedzial jak z toba bylo to czy by byl taki szczesliwy i wyrozumialy:/

ja mam wyrzuty sumienia juz a jeszcze tego nie zrobilam poniewaz jestem z facetem do 6 lat :(

jak masz faceta to odradza. Ja przynajmniej bylam sama. Z kims to bym nie umiala tego zrobic- to przeciez zdrada

Gość dający rozkosz
przykre to ,jak się to czyta :( i jeszcze ten chłopak z którym jesteś od tylu lat....