Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajasińska2

przeczytalam artykul i łzy mi leca....

Polecane posty

Gość kajasińska2
ludzie, kobiety, matki macie sercaa?? straszny ten artykół a tym bardziej to co przezywala ta ladacznica w wieku 20 lat :(

Gość dfsafsdfsd
a mi łzy lecą z powodu śmierci pand i innych dzikich zwierząt którym miliony głodnych chińczyków odebrało miejsce do życia

Gość kajasińska2
ja tez placze z powodu zwierzaczków, biedne bezradne, jak one maja walczyc z ludzmi? jak kon czy swiania zwizana lancuchem ma sie wyrwac z wrzatownika lub uciec przed siekiera? no jakkk

Gość a mi się link nie otwiera
chociaż wklejam go w przeglądarkę i kasuję spację. Co tam jest?

Gość kajasińska2
tu cytuje przeczytany komentarz: "Od 22 lat jestem mezatka. Jeszcze przed slubem zdecydowalismy z mezem, ze z powodow zdrowotnych wiec poniekad z wyboru, nie bedziemy miec dzieci. Zabezpieczalismy sie przez dlugie lata na rozne sposoby (bynajmniej nie naturalne), a nawet staralismy sie o podwiazanie jajowodow. Niestety w tym zacofanym kraju jest to nielegalne. 2 lata temu zaszlam w ciaze (mimo zabezpieczen).Staralismy sie o legalna aborcje ze wzgledu na moje zdrowie. Nie udalo sie. Po badaniach prenatalnych, ktore po wielkich trudach udalo na sie jakos zalatwic, okazalo sie, ze plod bedzie mial wade ganatyczna. Znowu staralismy sie o legalna aborcje i znowu nam odmowiono. Zostalismy zmuszeni przez polskie zacofane panstwo do zalatwienia tego inaczej, niestety. Mam 42 lata i swiadomie nie nigdy nie chcialam i nie chce miec dzieci. Ta ciaza mogla sie skonczyc tragicznie - dla mnie. I niech mi tu nikt nie wyskakuje z jakims bogiem i zbijaniem dzieci, bo rownie dobrze ten plod mogl zabic mnie. A dla wszyskich upierdliwych - pracuje, place podatki itd, a na swoja emeryture odkladam sobie sama.

Gość kajasińska2
jest artykul jak w chinach dziewczyne 20 letnia na sile sluzby planowania rodziny zaciagnely do szpitala i w 9 miesiacu ciazy wstrzykneli trucizne ktora zabila dziecko, dziewczyna byla raptem kilka dni przed porodem :( jak chcesz to Ci skopiuje artykul i przeczytasz go tu