Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huehuehue:D

Czy z takim wyglądem mam szansę na normalnego faceta???

Polecane posty

http://www.voila.pl/373/500hy/index.php?get=1&f=1 fotka. tylko proszę zbytnio nie obrażać bo wrażliwa jestem :P chciałabym wiedzieć czy mam szansę u np. wysokich blondynów? czy jestem skazana na brunetów? i czy faceci o niebieskich oczach zwróciliby na mnie uwagę czy raczej nie ma szans:( a , i na ile lat wyglądam i czy mam szansę u 16-18 latków :D

ale ty jestes kobietą pytam o zdanie facetów

Gość wygladasz na 20 lat
i jesteś całkiem ładna :classic_cool:

Pewnie, że masz! Jesteś ładną kobietą, wyglądasz na 22 lata. ;) Masz intrygujący typ urody, to świetnie! Czy u nastolatków masz szansę? Nie da się jednocześnie odpowiedzieć, przecież nie możemy wrzucić wszystkich do jednego wora! U jednych z pewnością masz, u innych z pewnością nie. ;)

czemu? przecież i tak każdy ma fotke na fb , czy innych gronach , nk... zresztą nie jestem jakaś slawna na kafeterii żeby ktoś miał z tego użytek ... no a co do urody to nie wiem, bo nie pociągam blondynów :/ :(

dziękuję Wam ;* rzadko się zdarzają tacy sympatyczni ludzie na kafeterii :P mam 21 . ale mam jakieś spaczenie , i wolę młodszych facetow, w zasadzie chłopców, no i jak widać mam ciemne oczy a marzy mi sie jasnooki, ale tacy to chyba wolą też błękitnookie blondnyny 😭

Gość DiscoDiva
przypominasz mi koleżankę ze studiów. nie wiem czy masz szanse u blondynów, wyglądasz na mniej więcej 22 latka, ładna jesteś, taka naturalna. nic się nie łam kochana, pasztety mają to i Ty kogoś w końcu trafisz :D

Nie, coś Ty! Jest mnóstwo błękitnookich, którzy wolą brązowe włoski i oczy u kobiet. ;) Zresztą to ładne połączenie. :P Wielu błękitnookich i jasnowłosych licealistów marzy o kobiecie takiej jak Ty, także nie bój nic! Trzymam kciuki za udane miłosne podboje! :D

:) jeszcze raz dziękuję:D aż mi głupio :P ale dziwnie sie czuję, bo przyciągam ciemnookich brunetów/szatynów... czyli tak jakby podobnych do mnie troche, a co gorsze do mojego ojca, szukam faceta który bedzie inny od niego , mam wrażenie że niebieskoocy są lepsi, wrażliwsi

Gość sfdddddddddddddddddd
Oj wcale nie są wrażliwsi. zapewniam cię.

Gość haust
Jestes straszna moge sie zalozyżyć że nikt by się z Tobą nie umówił. Nikt oprócz mnie:) Tak się sklada że jestem wysokim blondynem z niebieskimi oczami...i tak na serio pierwsze zdanie to żart jesteś śliczna.

Gość taka jedynaaaaaaaaaaaa
jesteś śliczna

haust a ile masz lat?:D wiecie co ja zalożyłam konto na sympatii i zaznaczyłam, że nie interesują mnie faceci powyżej 25 lat a piszą tacy 30-40 ;/ może wyglądam na desperatkę , ale bez przesady :P ej a fakt , że mam coś nietak z ustami to jest dostrzegalny czy akurat na tej fotce wydają się ok?? bo ja mam troche nietakie jak powinny byc...

Gość pusta i glupia jestes
dowartosciowania szukasz? to sie na profilu randkowym zaloguj a nie tu. do tego brzydka jestes - to mowie ja blondyn!

Gość nie na temat
fajnie bys wygladala w kasztanowych wlosach

Gość czarne
jesteś śliczna i bardzo naturalna, to ty powinnaś wybierać.

Nie widzę żebyś miała cokolwiek nie tak z ustami, przeciwnie, wyglądają bardzo ładnie. ;) I nie przejmuj się obelgami, tutaj często desperatki podają się za mężczyzn i obrażają kobiety, żeby te czuły się jeszcze gorzej, niż w przypadku obelg ze strony płci pięknej. ;)

Gość nie klam
nie jestes polka jestes zydowa polki wola ciemnych:O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
dziwne ucho..poza tym spoko

mam rozumieć ,że normalni faceci to tylko i wyłącznie blondyni z niebieskimi oczętami ? :D

Gość mmm p w
jestes wstretna z ryja masz brzydkie oczy i usta i chujowe włosy nie masz szans u zadnego faceta nawet żul by cię nie chciał

o widzę , że topik jeszcze żyje ;) wyglądam na żydowke? :o : / chyba nie jest aż tak źle ze mną... jak to Polki nie wolą niebieskookich!! jasne ,że wolą!! wszystkie moje koleżanki mają takich...ja też miałam ale skończylo sie... teraz pozostali mi tylko ciemnoocy :( nie musicie już dalej oceniać...w sumie życie mi pokazuje, że żaden blondyn na mnie nie poleci (no chyba, że niższy ode mnie) Bordelineowa - masz jeszcze tego szczurka? ;)

Gość mmm p w
wstydziłabys się dawac tu swoje foty

Gość mmm p w
a szczura polac benzyną i podpalić będzie fajnie

Gość o kuwa
z taka gębą jak z horroru ciesz się że JAKIKOLWIEK facet cie chce !!!jestem blondynem i jestes totalnie aseksualna odrzuca mnie od ciebie nawet kijem bym cie nie dotknal i nie miej dzieci z zadnym facetem zwlaszcza blondynem bo beda brzydkie!!!