kitana2000 0 Napisano Październik 23, 2010 czy rodziła któraś z was mając skróconą szyjkę met sturmdorfa? jak wyglądał poród czy były jakieś komplikacje ? rozmawialam z kilkoma lekarzami każdy mówi co innego jestem w 36 tygodniu przy pierwszym porodzie miałam problem lekarz okreslił że mam leniwą macicę wywoływali mi poród łącznie 3 dni różnymi sposobami (kroplówka, balonik, przebicie pechęrza) dopiero przebicie ruszyło akcje porodową ale i to skurcze były zbyt krótkie rodziłam 9 i pół godziny mając skurcze co 2,5 minuty boje się co będzie teraz bo raz jestem po konizacji 2 boje sie że ta moja macica znowy będzie leniwa:) miał ktoś podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kitana2000 0 Napisano Październik 23, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kitana2000 0 Napisano Październik 23, 2010 nie ma nikogo z podobnym problemem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kitana2000 0 Napisano Październik 23, 2010 może o tej porze jest ktoś z podobnym problemem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach