Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziullla4

Jakich imion nie nawidzicie ?

Polecane posty

Autorko - po pierwsze to sie mowi 'nienawidze' razem, a nie oddzielnie. zrestza widac ze nie grzeszysz inteligencja(po focie i temacie). Jestes denna i .. wiele imion NIELUBIE.

nie lubię się akurat pisze odzielnie :P według mnie ci co mają na imię Dominika,Natalia,Agnieszka mają bardzo ładne i dźwięczne imiona..moje to jest dopiero brzydkie i nie dziwie się,że komuś nie przeszłoby przez gardło :( takie twarde i łeeee...i ma okropne znaczenie i można sie z niego smiać

Gość Tylko i wyłącznie Oskar
Psie imię :O

nie prawda,to nie psie imię podobnie jak Sara..wkurza mnie że ludzie nazywają psy ludzkim imieniem a potem to niby psie imię :O a Sara i Oskar to bardzo ładne imiona i oryginalne

Gość Doktorant Anus causa
no to jak masz na imię milky?

..nie przejdzie mi przez klawiature :( wymienione tu zostało jako nie przechodzące przez gardło..a i tak sporo osób na kafe wie..wolałabym być Milka Emilka :P

Gość Doktorant Anus causa
które? Aneta Żaneta Grażyna Cecylia Czesława Barbara stawiam na Żanetę albo Grażynę ;)

Gość ffefefefefefff
Ja nie lubię z różnych przyczyn : - Angelika, Dzesika, Nikola , Amelia itd ( bo brzmią jak brzmią) -Monika -Aleksandra -Małgorzata z tymi sie czesto nie dogadywałam i wogóle złe wspomnienia Za to zwykle dogadywałam się z Kaśkami, Magdami i Dagmarami :P

Gość pije kawe
Anita, Judyta, Agnieszka,Żaneta...brzydkie po prostu

Gość pije kawe
Angelika jeszcze oczywiście paskudne

Gość ffefefefefefff
no i nie podobają mi się poza tym : Elżbieta, Stanisława , władysława ,Józia i ich męskie odpowiedniki, Marysia i tym podobne

Gość ffefefefefefff
z takich starych to podobają mi się ewentualnie Zosia, Laura , Alicja

Gość ja mam uraz do Urszuli
bo miałam walnietą nauczycielkę o tym imieniu i koleżankę w akademiku, która miałą podobne odpały.... może to zbieg okoliczności, ale ja mam przeświadczenie, że to wpływ tego imienia :O

dziwie sie ze jeszcze nikt do tejpory nie wymienila anity, a wiem ze raczej nie dobrze to imie sie kojarzy, na dodatek mieszkam w kraju gdzie takie imie jest odbierane jak nasza mariolka np:):):) hahah masakra, ale nie spedza mi to sn z powiek, ja lubie swoje imie, naprawde je lubie. jest oryginalne. a imiona ktorych nie znosze to marcin, piotrek, grzesiek, pawel, amelia, oliwia, emila, BLANKA!!!!!! andrzej, kasia, edyta, asia, majka

Gość ffefefefefefff
wogole różne imiona mi się podobają : takie częste jak Anna, Joanna, Monika ( choć żadnej nie lubię) , Kinga, Julia ,Paulina z rzadszych: Nadia , tajtjana ,Oksana , Laura ,Alicja ,Emilia(choć Emilia już nie tak rzadkie)

Gość to moja kolej
Jadźka-bleee.ohydne imię. Nadia,Karolina,Ewelina,Dagmara.Nikola,Agnieszka,Żaneta,Jagoda,Emilia,Anna,Joanna,Katarzyna,Dominika,Lucyna,Teresa,Sara. Nathaniel,Kryspin,Filip,Piotr,Krzysztof,Kamil,Sergiusz,Dominik,Emil.Eryk,Błażej,Maksymilian.

Gość lkdd
Mariusz Szymon Tamara Milena Monika Dagmara Kojarzą mi się ze złymi ludźmi :)

Gość coście się do barbary
przyczepili? ja jestem basia :) i bardzo się cieszę z tego powodu :) może barbara rzeczywiście jakoś tak oficjalnie ale do mnie nikt tak nie mowi- po prostu basia :)

poza tym jak można nienawidzić , nieznosić imiona??? przecież to jakiś absurd. można udowodnić np. że basie to fajne dziewczyny :)

Gość okjl
WAmelia, Malgorzata, Agnieszka, Ania, Grazyna, Bogdan, Zdzislaw, Wieslaw, Angelika, Robert, Sonia, Wioletta, Joanna wszystkie typu Brajan, Alan, sabrina, Pamela itp, Nikola akurat mi sie podoba;) chyba przez to ze mieszkam w UK i mam kolezanke angielke Nicole, ktora jest sliczna,

imienia miało być :)

Gość okjl
a i jeszcze Piotrek od razu mam w oczach moje pokomunistyczne przedszkole, zielone zaslony, jajka z majonezem i szczypiorem i smord mleka..no i Robert;)

Gość wszystkie piotrki
to fajne chłopaki! znam co najmniej 5 i uważam że to sami zarąbiści faceci!

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja nie lubie imienia ewa ewka kurewka znalam 3 takie zdz... o tym imieniu, ze szok ;p majka srajka - glupia dziwka, zaklamana oszustka justysia - pierdolnisia ;) i ogolnie wkurwia mnie jak dorosla kobieta przedstawia sie zdrobnieniem ostatnio taka jedna jebnieta cipa mi sie przedstsawiala czesc jestem Basia KURWA stara raszpla i czasem mowi o sobie basieńka ja pierdole

Gość nienawidze765568765
AGNIESZKA I PAULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!