Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noiccoooooooo

FRYZJERKA ZJEBALA MI WLOSY

Polecane posty

Gość noiccoooooooo

ide dzis na wesele.. wrocilam wlasnie od fryzjera i placze :( gorzej juz chyba byc nie moze... chcialam zeby mi wymodelowala i wyprostowala no ale oczywiscie nie... musiala wpasc na genialny pomysl ;/ zrobila mi takliego niby irokeza z warkoczykami po boku.. grzywka mam jak nie wiadomo co o ile to mozna nazwac grzywka, zebym jeszcze miala duzo wlosow to moze by to ladnie wygladalo ale ja mam ich malutko i wygladam jak zmokla kura, stracilam ochote na te wesele :( wszyscy mowia ze super, ale to nawet nie jest W MIARE ;/ nie ma to jak zaufac fryzjerom...

Gość noiccoooooooo
a zprofilu wygladam jak jakis kosmita.. no po prostu porazka :( !!! zaraz chyba wsadze glowe pod kran ;(

Gość lustra nie bylo?
pozwolilas to masz

Gość noiccoooooooo
bylo, chodze do niej od tylu lat ze jej zaufalam . Zawsze dobrze mi robila, miesiac temu mnie super uczesala , a dzis ... nie moge patrzec na siebie ;/

Hmmm moze wyslij zdjecie? Z zaslonieta twarza jak cos, po prostu zeby pokazac fryzure. Ocenimy, moze rzeczywiscie jest ladnie, ale Tobie sie nie podoba, bo chciałaś czegoś całkowicie innego?

Gość noiccoooooooo
no nie mam wyjscia, przeciez musze isc... ale odechcialo mi sie.

Gość nnnnnnn
dokladnie, zapodaj fotke , i zaslon twarz:) zobaczymy czy wyglada to az tak tragicznie,

Gość melancholia82
przedmówczyni ma rację, ocenimy obiektywnie bo w domu jak to w domu, dla świętego spokoju powiedzą wszystko.

Gość noiccoooooooo
nie ma na co patrzec.. nawet jak mi napiszecie ze jest ladnie to ja i tak mam juz uwalone w glowie ze jest przeokropnie i nic tego nie zmieni :(

Mi też kilka razy fryzjer zepsuł fryzurę i płakałam, ale z doświadczenia wiem, że po kilku dniach jest się bardziej zadowolonym z fryzury, naprawdę...

odrosna szybko;) ja tam nie ufam fryzjerom, zawsze mówię jak chcę dokładnie i nie zgadzam sie na nic innego masz nauczkę na przyszłosc

Gość oj polaz posmiejemy sie
bez twarzy daj

Z opisu nie wydaje się być złe. ;) Poza tym jak już pokażesz, to powiemy Ci co z tym zrobić, żeby było lepiej!

Gość ka-tie
Ja bym na Twoim miejscu powiedziala ze mi sie nie podoba i poprosila zeby poprawila albo zrobila od nowa a jak by sie nie zgodzila to bym po prostu nie zaplacila za usługe, bo w koncu placi sie za dobra usluge a nie za spierniczenie fryzury.

Gość noiccoooooooo
no tak ale to znajoma fryzjerka, chodze do niej od lat, zawsze bierze ode mnie taniej... A poza tym nie umialam bym tak powiedziec chyba...

Gość okjl
hm , zalezy jaka masz sukienke, i jaki styl ubierania sie na co dzien, to jest fryzurka dla odwaznych, jezeli nie masz okraglej i puculowatej buzki to mysle ze wyglada swietnie, dla mnie niestety..takie cos by nie pasowalo, bo mam leb jak arbuz: a bardzo mi sie podoba;)

O, już mam. ;) Hm, taka... Rockowa ta fryzura, jakoś nie pasuje mi na weselną. Może rozpuść te warkocze i natapiruj włosy?

Gość do a my bedziemy mieć
a mi sie podoba:)

Gość okjl
Borderlineowa nie kopiuj calego linka, nacisnij tylko na to co sie podswietla;)

uważam, że fryzura jest ok, ale to oczywiście Ty musisz czuć się w niej dobrze. Ja też tak mam, że jak nie podobam się sama sobie to choćby nie wiem co inni mówili o fryzurze to ja i tak mam swoje zdanie.

Gość noiccoooooooo
ale jak rozpuszcze te warkocze to juz calkiem sobie nie poradze z tymi wlosami, zostawie tak jak jest... mam nadzieje ze jak dojdzie sukienka i makijaz to jakos to zniose...

Gość noiccoooooooo
taka siwa, prosta cos takiego jakby bombka... przed kolana

Gość ty to masz chyba pecha
ZAPODALAS TEMAT ZE SIE WYMAZALAS CHUSTECZKAMI SAMOOPALAJACYMI Z RANA I MASZ PLAMY TERAZ FRYZJER:D KOBIETO MASZ KURWA PROBLEMY:D

Kurcze, gdybyś zmieniła zdanie to pooglądaj filmiki voe na youtube, ona robi świetne rzeczy z włosami w prosty sposób. ;) Powodzenia!

Gość noiccoooooooo
z tymi plamami juz sobie poradzilam :) o widze ze masz dobra pamiec.. no bez kitu pechowy dzien... ja nie wiem co mi sie jeszcze zdazy.. dobrze ze sie nie rozbilam gdzies jak wracalam samochodem.. ciekawe co jeszcze mnie dzis spotka, moze oczko w rajstopie przed wyjsciem... pechowy ten dzien