Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala czeko

zrobiłam test ciążowy 5 dni przed spodziewanym okresem - ma to sens?

Polecane posty

Gość biala czeko

wyszedł negatywny i zastanawiam sie, czy sie nie pospieszylam troche... czy ktoras z was rowniez sie niecierpliwila i zrobila test przed terminem okresu?

"ma to sens?" nie ma, bo w ulotce jest napisane, że najwcześniej w terminie @. Bo zagnieżdżanie trwa 6-14dni, średnio 10

ja tez sie nie moglam doczekac i zrobilam wczesniej - test wyszedl negatywny, a potem w dniu @- i dwie kreseczki byly :)

Gość eeeeeeeeeeeee fujjjjjjjjjjj
nie dla mnie nie ma sensu :) poczekaj czy przyjdzie @ badz zrob w dniu spodziewanej @

Gość biala czeko
dzięki dziewczyny :) na teście było napisane, że wykrywa już 6-dniową ciążę... u mnie od stosunku minęło 13 dni, zakładając jeszcze jakis margines na zagnieżdżenie i w ogole zapłodnienie, to tak mi jakoś pasowało dzisiaj.. ;) no dobra, tak naprawdę. to zżera mnie ciekawość, chociaż na cuda nie liczę...

Gość biala czeko
oj oj, nie ekscytuj sie tak, bo ci żyłka pęknie ;)

Gość Kafeterianka252
Wykrywa 6-cio dniową ciążę, czyli 6 dni po zagnieżdżeniu, czyli tak na okres:) życzę 2 kresek:)

ja robilam test tydzien po spodziewanym okresie i mialam 2 kreski z tym ze jedna byla strasznie bledziutka, na usg nic nie bylo jeszcze widac, musialam isc za 2 tygodnie i wtedy ciaza byla juz widoczna takze chyba troche za wczesnie zrobilas, powtorz test za pare dni. Zycze powodzenia i dwoch kreseczek :)

Gość barabarka1
jA ROBILAM TEST 3 DNI PO TERMINIE OCZEKIWANEJ MIESIĄCZKI I WYSZEDŁ NEGATYWNY ZROBIŁAM TYDZIEŃ PÓŻNIEJ WYSZEDŁ POZYTYWNY WIĘC KAŻDY PRZYPADEK JEST INNY

Ja robilam 4 dni przed termunem@ wyszedl pozytywny wszystko zalezy od fazy lutealnej.

Gość biala czeko
no to jeszcze troche sobie poczekam... gdybym glupia nie kupila tego testu tak wczesnie, to by mnie nie korcilo, zeby go robic...