Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliczniotka

Ryba podczas smażenia rozlatuje się.

Polecane posty

mój sposób na rybę w panierce rybę rozmrozić, umyć, odsączyć papierowym ręcznikiem z nadmiaru wody, sok z cytryny i sól, panierka z mąki, jajka i bułki i smażę zawsze na maśle z odrobiną oliwy (wtedy masło się nie przypala) na małym ogniu nie rozlatuje się a smakuje rewelacyjnie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghjndgh
na oliwie sie nie smazy (chyba, ze ejst rafinowana) zeby ryba sie nie rozpadla trzeba ja dobrze rozmrozic i wrzucac na goracy olej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×