Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaaa.

spóźnia mi się okres.

Polecane posty

Gość majkaaaaa.

hej. mam 16 lat i od ok. 3 miesiączkuję. Od razu podkreślam, że jestem dziewicą. Mój problem polega na tym, że tydzień temu powinnam dostać okresu, a go nie ma. jak dotychczas miałam raczej regularny. Ponad to kłuje mnie w prawym boku, szczególnie podczas siadania. lekarz mi kiedyś powiedział, że być może mam torbiel, ale nic w związku z tym nie zalecił. Powiedzcie mi, czy to jakoś wpływa na regularność okresu? dlaczego jeszcze go nie mam? boję się. zaczynam sobie nawet wmawiać, że jestem w ciąży, ale to niemożliwe.

Gość majkaaaaa.
nie chcę do lekarza. gin. kojarzy mi się z grzebaniem tam, gdzie nie trzeba. byłam na usg kiedyś, jak bolało mnie w prawym boku, ale nic nie wykazało.

Gość no.nie
mylisz się, gin "grzebie" dokładnie tam gdzie trzeba :o

Gość majkaaaaa.
buu, ale do niego nie pójdę. powiedzcie mi, ile czasu może spóźniać się okres?

Gość Pan Bóg ze wsi zwanej Niebo
będzie kolejne niepokalane poczęcie, zgłoś do biskupa koscioła satanistycznego.

Gość no.nie
a jak boli Cię ząb, to tez szukasz przyczyn na forum? :o

Gość ja ma 18 lat
i z trzy razy mi się spóźnił prawie trzy tygodnie, a raz prawie miesiąc. A na początku też miałam regularne, więc nie siej paniki :)

Gość majkaaaaa.
ale dlaczego nie chcecie mi pomóc? normalnie pytam, bo na razie nie widzę konieczności udania się do lekarza i właśnie dlatego szukam pomocy na forum.

Gość majkaaaaa.
ja ma 18 lat -> już mi lepiej :P

Gość no.nie
wiesz okres może się spóźniać raz z powodów błahych (stres, odchudzanie, jakieś leki, duża aktywność fizyczna) raz z poważnych - choroba... przeanalizuj, czy nic nie zmieniło się ostatnio w Twoim trybie życia, jak nie to pozostaje ginekolog

organizm kobiecy to nie zegarek i za normę uważa się spóźnienie do dwóch tygodni. Przyczyny mogą być rózne: stres, zmiana diety, klimatu ale powyżej dwóch tygodni to już można powoli się zastanawiać, co się dzieje: zaburzenia hormonalne lub np. torbiele(skoro boli jajnik to może być przyczyna), które wymagają leczenia moja rada: poczekaj tydzień- dwa, a jak @ nie przyjdzie idź do lekarza

Gość majkaaaaa.
no.nie i MINIA85 -> dziękuję. poczekam jeszcze kilka dni, zobaczę czy coś się będzie działo. bardzo wam dziękuję :)

witam tak więc spóźnia mi się okres, ostatni raz dostałam 5 paź . cykl mam 27-28 od kilku miesięcy. (mam 18 lat) ostatnio współżyłam z chłopakiem z piątku na sobote w nocy (oboje byliśmy pod wpływem%)1 raz zrobiliśmy to z zabezpieczeniem, 2 raz bez. nie doszedł we mnie. powinnam mieć dni nie płodne, ale teraz boje się, zaczynam schizować, bo nie jestem na 100 % czy zdążył wyjść. stresuje mnie to strasznie. no ale moje pytanie jest takie miałam obajwy okresu w niedziele byłam strasznie wkurzona, wyskoczyło mi kilka syfów(jak zawsze na ok 2-3 dni przed okresem) a teraz nic! nie ma go :( czy to źle jeśli miałam objawy a ta @ nie nadchodzi? jutro robie test, ale zaraz chyba oszaleje z nerwów!!