Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikki77

Mój mąż to kretyn!!!

Polecane posty

Gość kikki77

Mój mąż po operacji w sierpniu na serce (bajpasy) upił się jak świnia i rozwalił samochód.

Gość kikki77
Wyzwalam go od idiotów i kretynów i teraz się nie odzywam , a on tez udaje obrażonego i się nie odzywa. Co ja mam z nim zrobić

Gość weź te baj pasy
i uciekaj ;):D

Gość yoox
uśmiałam się jak norka

Gość mam podobnie xddddd
jednym słowem faceci to duże dzieci mój mąż też wiele razy robił nie odpoweiedzialne zeczy a kiedy w złości na niego z\nawrzeszczałam i powiedziałam kilka nie miłych żeczy sie obrazał . napewno twojemy przejedzie mojemu zawsze przechodzi a wyglada to tak ze najpierw sie nie odzywa do mnie nie to nie ja zaczynam sie nie odzywac i wychodzi ze mu przejdzie i zaczyna mni e przepraszac i sie łasić żeby uzyskac względy no i tak wychodzi mna moje .. oni juz tacy sa debile i tyle z nimi zle i bez nich jeszcze gorzej xdd pozdrawiam

Gość kikki77
To prawda , że byłam głupia ale kiedyś on taki nie był , teraz mamy wspólny dom , kredyt hipoteczny, dorastających synów .Przed operacja też zdarzało mu się jeździć po pijanemu , prosiłam , rozmawiałam, albo wciąż były o to wojny, to jest duże i głupie dziecko, myślałam , że po tak poważnej operacji zmądrzeje.

Gość kikki77
Gdyby potrafił przeprosić , przyznać się , że zrobił źle, czekam na to ale on nie potrafi. Zmyślił sobie bajkę i w nią uwieżył , że najpierw rozwalił samochód , a później się upił. Idiota.

Gość doliiiiiiii 123456789

Gość kikki77
Jak mam go zostawić , wynieść się z domu w który tyle serca, pracy i pieniędzy włożyłam, który był moim marzeniem po trzynastu latach mieszkania u rodziców , co zostawi mu dom i wrócę do mamy?

Gość matko świata nie moge
pisze sie RZECZY a nie ŻECZY

Jeśli można ile macie lat ? Jeszcze jedno nie dyskretne pytanie on nie jest alkocholikiem bo jak jest to go wyślij na leczenie

Gość kikki77
Miało być" zostawić".

ja nie mówię że masz go zostawić tylko postraszyć ;p u mnie to zadziałało

Gość kikki77
Mamy dorastających synów, więc mamy już swoje lata.Mąż nie jest alkoholikiem.

Gość noga z chem,i xdddd
a może mówi prawdę ? Choć ty najlepiej go znasz i wiesz kiedy wciszka kit . Nie ma zadnego cienia ze jego historia jest prawda?

Gość kikki77
Wciska kit jak nic, gdy jeszcze nie wytrzeźwiał mówił co innego , a bajkę wymyślił na drugi dzień rano gdy przemyślał sprawę.

Gość nogi dwie ,ma, m i ju z
to pogadaj z nim szczerze i wymuś żeby się przyznał powiec ze go kochasz nawet jak cie okłamał i ze jakos to razem rozwiaze cie .. a gdzie sie rozbił ??