Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Connytc

zaszłam?????????.......

Polecane posty

Gość Connytc

uprawiałam seks z chłopakiem 5 dni po okresie. wytrysk w srodku. to bylo ostatniego dnia czerwca i od tamtego czasu nie mam okresu, dzis mam jakies lekkie krwawienie, nie wiem co sie dzieje, do tego strasznie boli mnie podbrzusze. wczesniej w czerwcu tez kochalam sie zchlopakiem (niestety z innym:( i myslalam ze moze dlatego nie mam okresu bo roznego rodzaju spermy sie we mnie znalazly i cos sie zahamowalo?? moglo tak byc?? z drugiej strony poczytalam o tych objawach ciazy i przygladajac sie mojemu ciału, itd to dostrzegam wiele z tych objawów kurcze:/ co myslicie? moge byc w ciazy?? ;( to krwawienie dzisiaj mnie troche niepokoi bo jest jakies strasznie dziwne, wymieszana krew z jakims dziwnym sluzem i ten bol podbrzusza :( ??????

Gość zrób test się wyjaśni...
Hmm..., moze to dziwne ale podziwiam, że do tej pory nie zrobiłaś testu. Kochałaś się 5 dni po okresie, ciąża jak najbardziej możliwa. Licząc średnio, że okres trwa 6-7 dni, a cykl 26-28 dni, to sex był podczas dni płodnych. Nie chce Cię straszyć, ale na moim przykładzie ciąża jest możliwa, bo właśnie tak celowaliśmy i się udało;) Zrób test i do lekarza, bo jakby nie patrzeć to możesz być koło 5 miesiąca

Gość prowo 0/10
wymyśl lepsze prowo