Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24 latek ze Świętokrzyskiego

Dziś postanowiłem odmienić swoje życie, a oto spraw ważnych.

Polecane posty

1. Wyjść z nałogowego palenia papierosów i picia kawy. 2. Poprawić kondycje fizyczną i ćwiczyć na siłowni. 3. Rozpocząć leczenie stomatologiczne i ortodontyczne. 4. Usunąć ''czerwone policzki''. 5. Wyjść z kryzysu finansowego. 6. Poprawa urody. 7. Zacząć uprawiać seks. 8. Zdać prawko B. 9. Zrobić prawko A i C. 10. Zaliczyć I rok studiów. 11. Zrobić patent żeglarski lub motorowodny. 12. Utrzymywać porządek we wszystkim. 13. Przytyć. 14. Nauczyć się pływać. 15. Przeprowadzić się do lepszego mieszkania. 16. Posadzić drzewo nektaryny nad stawem przy moim domu rodzinnym( nie mylić z tym mieszkaniem). 17. Zacząć trenować sztuki walki. 18. Mieć samachód. CZYLI BYĆ CIACHEM I ODPOWIEDNIM MATERIAŁEM NA MĘŻA. Jako symbol tych wydarzeń dziś zgoliłem całkowicie włosy i te na głowie i włosy łonowe. I dziś pije ostatni raz do odwołania alkohol. Jutro natomiast rzucam kawe i papierosy.

Gość tralalalallalalallatralalla
Pamiętaj, że nie da się wszystkiego ot tak załatwić. Rób to stopniowo, bo szybko można się zniechęcić do zmian i kiedy coś Ci nie wyjdzie to będziesz miał do siebie wyrzuty. :) Powodzenia! Co do pływania to ja nauczyłam się w miesiąc - dasz radę. :P

Gość Powiew wiatru..............
Zgoliłeś włosy na głowie ok., ale zeby też łonowe?????????????Do jakiegoś filmu się szykujesz (wiadomo jakiego:D)czy na randke rozbieraną?

Ale czemu zgoliłeś włosy na głowie? :(

Przestan straszyć samobójstwem bo to jest żałosne. :D i co to za ustalanie daty końcowej realizacji planów? :D Rozwijaj się powoli, ciesz KAŻDYM zdobytym doświadczeniem i nauczoną rzeczą. :) Nawet tym małym. :)

Punkt 7: tylko nie na siłę z pierwszą lepszą.

wow, powazne kroki widze.. , papierosy - to chyba bedzie najciezsze- w zaleznosci od tego ile juz palisz, ale fakt.. kobiety wola niepalacych ;) , Powodzenia!

Gość nie udała się impreza
1. Wyjść z nałogowego palenia papierosów i picia kawy. 2. Poprawić kondycje fizyczną i ćwiczyć na siłowni. 3. Rozpocząć leczenie stomatologiczne i ortodontyczne. 4. Usunąć ''czerwone policzki''. 5. Wyjść z kryzysu finansowego. 6. Poprawa urody . 7. Zacząć uprawiać seks. 8. Zdać prawko B. 9. Zrobić prawko A i C. 10. Zaliczyć I rok studiów. 11. Zrobić patent żeglarski lub motorowodny. 12. Utrzymywać porządek we wszystkim. 13. Przytyć. 14. Nauczyć się pływać. 15. Przeprowadzić się do lepszego mieszkania . 16. Posadzić drzewo nektaryny nad stawem przy moim domu rodzinnym ( nie mylić z tym mieszkaniem). 17. Zacząć trenować sztuki walki. 18. Mieć samachód. za 20 lat może... to osiągniesz

Gość ciekawe bardzo cieawe
życze powodzenia, chodź z tym ryzysem finansowym i seksem pewnie będzie najtrudniej;)

Gość powodzenia zyce
:)

Gość ladne postanowienia
tez podobne mialem powiem ci szczerze ze 10 z twoich postanowien udalo mi sie w pelni zrealizowac w ciagu 2 lat. ja akurat zadnego nalogu nei mam wiec bylo latwiej. zycze powodzenia jak mi sie udalo to tobie sie tez uda.

listę popieram ale po cholerę chcesz popełnić samobójstwo, jak jej nie wypełnisz? rzucenie palenia lub posiadanie prawa jazdy kat. B nie sprawia, że życie robi się udane... może lepiej wpakuj swoją energię w realizację marzeń, polecam tą lekturę: http://tnij.org/iqzj - masz tam bezpłatny fragment, może cię zainspiruje i pomoże :)

Gość a macie moze link
do pelnej wersji tego ebooka. wiecie skad go pobrac

Gość nowa brum
do dupy te twoje postanowienia... Prawo jazdy ,nie palenie ,plywanie lepsze mieszkanie itp sprawi ,ze bedziesz ciachem ? buhahahaha :D:D ciachem sie jest od małego albo nie. koniec kropka. nie oszukujcie sie :)

Gość umieśnione ciacho 170 cm
mulisz się nowa brum ciachem może zostać przeciętny facet ale musi nad sobą dużo pracować jak ja:)

Gość tu koorvshonie
powodzenia :)

Gość MAAABEEE
wszystkie postanowienia są bardzo dobre i potrzebne, ale realizuj je dla siebie a nie dla innych. Jest takie powiedzenie że z rodzina , i innymi też, najlepiej wychodzi sie na zdjeciach.

Gość Maciej Zakościelny Ciacho
Nigdy nie będziesz lepszym ciachem odemnie. Prawda laseczki?? :)