maniusia89 0 Napisano Październik 23, 2010 Witam dziewczyny szukam dobrego ale.. naprawde dobrego ginekologa w Sosnowcu jak byście znały takiego prosze napiszcie mi gdzie przyjmuje prywatnie pozdrawiam i dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kachnaa 0 Napisano Październik 24, 2010 ja chodzę do Warmuzińskiej ale na NFZ. super lekarz to dr Hneryk Dzedzyk, gabinet ma na ul Odrodzenia przy dawnym szpitalu kolejowym. dobra jakośc sprzętu usg+ miły lekarz. za wizytę (badanie na fotelu+usg dopochowowe+na brzuch) dałam 70 zł. nie polecam dr Jacka Schaba jak dla mnie facet nie ma kompletnego podejścia do pacjentek(albo akurat trafiłam na jego zły humor) a robiłam u niego usg w szpitalu nr 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kachnaa 0 Napisano Październik 24, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3197020&start=0 tu masz temat bardziej rozwinięty o ginekologach w Sosnowcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach