Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nauka scisla...i udusila

Mam dość!ON ciagle śpi !

Polecane posty

Już nie mam siły....mój chłopak umówił się ze mną na sobotni wieczór i jak zwykle nie przyszedł...bo śpi !!!!już 18 godz! Zawsze tak jest! Jeśli chce się z nim spotkać to muszę jechać do niego i walić mu głośno w okno, jednocześnie dzwoniac do drzwi i na komórkę. Po dłuższej chwili się budzi ale jest strasznie rozdrazniony i zasypia po 2och godz. Mam dość ! Co to za facet?żadnego z niego pożytku :( od roku proszę by poszedł do lekarza ...żadnego skutku... Czuje się samotna w tym "związku "

Oczywiście mówiłam mu ze czuje się samotna, ze chyba i tak nie wymagań dużo (spotkanie się 3 razy w tyg, po kilka godz, a mieszkamy od siebie 6minut autobusem)....nic nie skutkuje do cholery! Z jednej strony pisze ze strasznie za mną tęskni, daje nadzieje na spotkanie, a potem nie przychodzi... Kto normalny śpi 18 godzin dziennie???

Gość fgfdgdgdfgddgfg
dupa a nie depresja. w piątek siedział całą noc i dlatego odsypia pewnie. już zaraz leki albo deprecha hahaha..

Gość stary niedzwiedz
mój mąz jest takim śpiochem,masakra,zero życia

Gość Nauka scisła...i udusiła
Taaa...jedyne "leki" które on bierze to nikotyna i marycha:( nawet nie wiecie ile razy probowalam go zaciągnąć do lekarza...ile razy chciałam się dowiedzieć jak mu pomoc. Zrobiłam wszystko co mogłam ,nie ma c obwiniac mnie... Ja chce tylko mieć faceta który bedzie ze mną w trudnych chwilach, które przezywam...obiecuje ze przyjdzie a potem go nie ma. Jasne może on tez się stresuje życiem , chociaż prace ma nietrudna i jak sam mówi lekka, ale co kurde ze mną ?

Gość centuri@n
przynajmniej masz ciszę i spokój zamiast hałasu i jazd :D

mój tez tak miał ... i dlaczego ??? z lenistwa , normalny człowiek spi 7 , 8 godzin. Z reszta nie przejmuj się Człowiek nie świnia , wyspi się sam wstanie :)