Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obudzony że snu

Niedzielny poranek w samotnym łóżku:) może jakąś kobietę

Polecane posty

pewnie,ze tak :D kto nie lubi dobrego jedzonka ?!! tylko ja juz jestem glodna :O chyba/na pewno... nie dasz rady zawitac do mnie w ciagu godzinki :P :O:O

na kafeterii jestem dziś pierwszy raz. serio. może jest tak bo chciałem podać nick maurycy ale taki już był.

Karolinko, jak się wyloguje i zaloguje jeszcze raz to pojawią mu się te posty, które napisał od zalogowania się :)

Buziaka za pyszny obiad ? .... pewnie tak :D nawet nieznajomemu sie nalezy i nie widze w tym nic niestosownego ;) Dop 👄 .... Witaj Mily :D czyzby zapach pysznego obiadku przywial Cie na ta stronke ,czy tez czujesz sie samotny w lozku ? :D Perwersjo, zgoda ;).... ale przy juz posiadanym nicku,nie wzrasta ilosc napisanych postow przez projekt :)

No nieee :D jeszcze obiadek nie gotowy,a Ty juz bys tulil :P Echhh....faceci :P Dop,no jakis to sposob jest i w sumie calkiem niezly :D bo lezac w lozku zbyt dlugo,chcial czy nie...glupie mysli zaczynaja skakac po glowce :P Dobra zmykam,bo juz glodna jestem :D Pa ... marzyciele :P