Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooh layla

Zapuszczam włosy, ale mam obrzydliwą ochotę pójść do fryzjera

Polecane posty

Gość ooh layla

😭 Pół życia nosiłam włosy do pasa, aż postanowiłam je obciąć na tzw. boba, do brody. To było jakiś czas temu, potem podejmowałam mniej lub bardziej skuteczne próby zapuszczania. Nie bardzo mi to wychodziło i tak oto teraz mam długość jakieś 5 cm przed zapięcie stanika - trochę kijową i bardzo nijaką. Od tygodnia walczę ze sobą, by nie umówić się do fryzjera :P, ale czuję, że niedługo polegnę... Proszę, wybijcie mi to jakoś z głowy :(

Gość daj spokoj
przeciez qiesz ze jka pojdziesz do fryzjera to ci obetnie przynamnije z 8cm.................................... tez tak mialam- spinalam sobie w losy w koka albo robilam warkocza albo je zakrecalam w loki bo ianczej gliupio sie odwijaly a mam wlosy proste.

Gość ooh layla
No, oblookałam je właśnie dokładnie i sięgają już jakieś 1-2 cm nad stanik. Chyba przemęczę się z nimi jeszcze do końca roku i zobaczę, jak będą się miały końcówki. Mam ochotę na zmianę, która nie będzie inwazyjna dla długości (np. grzywka, bo farbowanie odpada), ale pewnie jak pójdę do fryzjera, to rzuci mi się na końcówki i rzeczywiście, z 5 cm pójdzie jak nic. Do dupy 😭

Ja też mam zamiar zapuscić ale swoje naturalne włosy , kolor który mam teraz to taki ciemny bląd a normalnie mam ciemny brąz. Chce wrócic do swojego naturalnego koloru , no a niestety innej drogi nie ma jak chodowanie ich i podcinanie końcówek z kolorem ufarbowanym :( Nie bedzie to zapewne ciekawie wyglądać , no ale cóż te farbowane są tak zniszczone że trzeba się ich pozbyć Na drastycznie cięcie sie nie zdecyduje bo mam poliki jak u małego dziecka-takie pucowate:( Doskonale cie rozumiem bo ja walcze żeby nie wejsc do sklepu i farby kolejnej do włosów nie kupić :)

Gość daj spokoj
5 cm to jak bedziesz miala sczescie... ja tez zapuszczam ,chodze do fryzjera raz na rok ! wlosy mi wolno rosna- 1cm na miesiac ;-( a chce miec takie http://www1.pictures.fp.zimbio.com/Lindsay+Lohan+Goes+Hair+Salon+3mVANbGJ0Dsl.jpg

Gość daj spokoj
5 cm to jak bedziesz miala sczescie... ja tez zapuszczam ,chodze do fryzjera raz na rok ! wlosy mi wolno rosna- 1cm na miesiac ;-( a chce miec takie http://www1.pictures.fp.zimbio.com/Lindsay+Lohan+Goes+Hair+Salon+3mVANbGJ0Dsl.jpg

Gość daj spokoj

Gość do daj spokoj....
ja takie miałam jak na twoim zdjęciu, tylko że więcej (były gęściejsze), poszłam do fryzjera i... obcięła mnie może ze 2-3 cm za ramiona, w dodatku tak wystrzępoliła wszystko, że wyglądało jakbym prawie włosów nie miała :( dodam, że fryzjerka była b. z siebie zadowolona

Gość daj spokoj

Gość daj spokoj

Gość daj spokoj
sorry,ze tyle razy sie wyslalo teraz mam takie http://www.mynewhair.info/wp-content/uploads/2009/05/jennifer-aniston-beachy-hair.jpg mam na tyle ''szczescia'' ,ze lwasnie mam fryzjerke ,ktora wie co to znaczy ''podciac koncowki''ale wiadomo 5 cm to jest jednak minimum,a zeby te 5 cm pozniej odroslo musze czekac 5 meisiecy!ale mysle,ze na lato bede wlasnie miala moja wymarzona dlugosc, chcoaiz cozywscie bede musiala podciac mysle,ze w maju ,bo ostatnio bylam w czerwcu.................

Gość ooh layla
To i tak masz długie ;) A kręcą Ci się naturalnie? Tzn. falują? Mnie takie jak mam, urosły od lutego, a miałam wtedy do obojczyków :)

Gość dziewczyny to jest
sprawdzone und potwierdzone - chodzcie do fryzjera raz na 6 tygodni. przede wszystkim znajdzcie dobrego fryzjera. moja znajoma fryzjerka wyjasnila mi że trzeba czesto podcinac wlosy dluzsze niz do ramion, poniewaz sa one narazone na uszkodzenia mechaniczne i szybciej sie niszcza. im czesciej bedziecie chodzic tym mnie bedzie do obcięcia. sprawdzila to moja kolezanka, ja sprawdzilam na sobie. fryzjerki obcinaja tyle ile muszą zazwyczaj. mi powiedziala wprost, nie owijajac w bawełne, że kilka cm musi obciac bo koncowki sa po prostu brzydkie. i tak mialam szczescie bo nie bylqam rok u fryzjera, a ona obciela tak ze nie bylo widac wielkiej roznicy. tak wiec: dobry fryzjer + czeste podcinanie. zawsze mowcie: "najmniej ile się da".

Gość daj spokoj
ja mam wlosy bardzo proste, nie chclo mi sie szukac innego zdjecia z prostymi wlosami,no ale mam taka dlugosc, w cm to chyba mam tak z 57 cm ( wiem ,ze ejstem rabnieta ,ale ja sobie miezre wslosy od czasu do czasu ;-) zeby obliczyc kiedy wkoncu bede miala ta idelana dluosc-65cm ;-) dziewczyny to jest -nietstey ,watpie z,eby twoja teoria sie sparwdzila w moim przyaosdku,jak juz pisalam wlosy rosna mi 1cm na meisiac, a watpie zeby fryzjer obcial mi 1 cm wlosow,wiec weg mnie gdyby chodzila do fryzjera co 6 tyg. to mialabym wlosy dlzusze. poza tym nie rozumiem, co z tego ze koncwoki sie niszcza? ok,wlosy wtedy moga nie wygladac najlepeij ,troche cienko sie ukladac ,ale w kazdym badz razie zniszcozne koncwoki nie powoduja ze wlosy rosna wolniej......

Gość ooo....
Hahahaha mam identyczny problem:):):):) Ja w grudniu sciełam włosy na boba, teraz sa ani krotkie ani dlugie, okropne;/ Bardzo chce miec znow dlugie, ale zanim one urosna to masakra;/

Gość dziewczyny to jest
jak to co da?? czytac nie umiesz? narzekacie ze wam za duzo obcinaja bo za rzadko podcinacie koncowki!

Gość ooh layla
Nie mam aż tak dużego problemu z końcówkami, by obcinać je co 1,5 miesiąca. Idę do fryzjera zwykle, gdy pojawią się na nich takie białe kulki, które wróżą rychłe rozdwojenie się włosa :) Stosuję oleje na noc i serum albo jedwab na dzień, przed prostowaniem czy suszeniem, więc są w niezłej formie te moje końcówki. A podcinanie rzeczywiście nie wpływa na tempo porostu włosów - przecież łodyga włosa jest już martwa...

Gość Reynaldo
The line's engaged jelly fortune 100 day loans phone cane before "We've averted a political crisis for now, but at the veryleast the government seems to have problems in implementingreforms," said Jan von Gerich, chief strategist for developedmarkets at Nordea in Helsinki.

Gość Donte
I'm on business honey clomiphene citrate cost hasten assure Big Alice's three cofounders initially invested about $35,000 to buy the equipment and convert the space, which they began work on in August 2012. They started brewing in January, and five months later had 20 batches of beer. The brewery used its first round of beer shares -- which started in July and runs through December -- to finance much of the raw materials like grain, yeast, bottles and corks.

Gość Oswaldo
Could I have an application form? odå¼ywka do rzäs z bimatoprostem Now the government and Alitalia's shareholders are ready tolet Air France up its stake and possibly even take over thegroup, but the parties have so far failed to agree financialcommitments and business strategy.

Gość Allen
Best Site good looking azithromycin online order While the Relative Strength Index (RSI) fell deep into"oversold" territory - indicating the potential for a broaderrecovery in the market - the morning's rebound was not enough tobreak a downtrend from September's high of 6,660

Gość gość
To tak jak ja. Cale zycie zapuszczam i cale zycie w jakiejs fazie ide i obcinam. I od nowa zapuszczam i tak wciaz i wciaz. Tyle ze ja nigdy dlugich wlosow nie mialam. najdluzsze do polowy plecow. Ale ja chce dluzsze a o to chodzi ze w takich poldlugich mi nie do twarzy i wtedy mam zalamanie. Ja musze miec albo krotkie (na boba) albo takie do lopatek juz naprawde dlugie. Teraz znow zapuszczam i wlasnie tez mam do zapiecia stanika. Ale mam tez przetluszczajace sie i cienkie wloski. Ten przyklap mnie dobija :(

Gość gość
Jak ja się poddałam to teraz mam irokeza

Gość Freelife
What do you like doing in your spare time? 24 7 cash advance c) Barclays advises clients to buy 10-year OFZs in anticipation of further gains, and suggests doing this on an unhedged basis to take advantage of potential rouble appreciation.  While the rouble has outperformed other emerging currencies in the past year, Barclays expects the outperformance to continue.

Gość Philip
What do you study? box finally taking 2 20mg celexa failed Netflix may have helped boost momentum for "Breaking Bad." Past seasons of the show are available on the streaming service, giving audiences a chance to binge on older episodes to catch up. "Breaking Bad" creator Vince Gilligan credited Netflix for helping to build his show's audience. "I think Netflix kept us on the air," he said backstage.

Gość Lucio
I've got a very weak signal bromazepam 5 From Robert De Niro's dramatic weight gain for 'Raging Bull' to Matthew McConaughey's intense loss for 'The Dallas Buyer's Club,' check out celebrities who've shocked us with their shape-shifting ways...