Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana 12345678

Plemnik - płodność

Polecane posty

Witam...mam problem ; //// Tydzień temu...spotkałam się z chłopakiem i zrobiłam mu loda..., dostał wytrysku ja to połknęłam... Miałam wtedy okres...który trwał tylko 3 dni, bo na następny dzień po tym spotkaniu już nie miałam..., a zazwyczaj mam 7 dni... Kiedy z nim byłam miałam na sobie legginsy i majtki... Czy to możliwe, że jestem w ciąży ? Czy plemnik mógł się dostać do pochwy ? ; /// Bardzo proszę o normalne odp..., bo ja się boję...to ważne...; ///

Gość oczywiście to możliwe...
Na pewno plemnik ominął żołądek i dostał się drogą okrężną do jamy brzusznej, skąd siłą magnetyczną został wessany do jajowodu a dalej do macicy. Tam na pewno zaczaiła się przetrwała cudem z poprzedniego cyklu komórka jajowa i doszło do zapłodnienia. Nie potrzebnie zostałaś w majtkach, bo gdyby nie one to była szansa, że plemnik wypadnie dołem i problem z głowy, a tak zamknęłaś mu drogę ucieczki majtkami i został w środku. Gratuluję! Będziesz cudowną mamą!!! :D

Gość michalina07052010
popłakałam się ze smiechu aż mnie brzuch rozbolał :):):) oczywiście z odpowiedzi :):)

No, ale możecie mi odp ; /// Proszę...to ważne...

Gość no juz dostałaś odpowiedz
ale się ubawiłam:D ile dziecko masz lat?:)

Gość no juz dostałaś odpowiedz
dobra plemniki dostały się do zolądka i tam na pewno nie przetwały w środowisku soków trawiennych:)