Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pyatjcie dlaczeeego

ja piosenka do zdjec

Polecane posty

kolega zginal w wypadku, przypadlo miw udziale zrobienie prezentacji ze zdjec. prosze o muzyke na ostatnie pozegnanie.

Gość baba ze wsi i miasta
Edyta Bartosiewicz - Ostatni Dżem - skazany na bluesa Pih- Złe wiadomości Nagły atak spawacza- Aleja nr6 grób nr4 Shout- Do raju Maryla Rodowicz- Łatwopalni młode wilki 7.. rewelacja: DŻEM (NOWY NIESTETY) " zapal świeczkę.".

Gość Sonia331
Ja myślę, że sountrack z Requiem for a dream to dobry pomysł, jak już ktoś wspomniał.

Gość Sonia331
Chociaż tak sobie myślę, gdyby pójść w innym kierunku i dać coś bardziej pozytywnego w tym stylu. http://www.youtube.com/watch?v=CjXvptz3pW8 Nie jest to jakaś skoczna, taneczna muzyka, ale też nie całkiem żałobna. No a jeśli nie ta to może coś w tym stylu? To młoda osoba, więc może do pokazu jej zdjęć bardziej pasuje właśnie coś takiego? Wtedy od razu nasuwają się myśli, że śmierć to jednak nie koniec, ale początek nowego życia. :)

Gość Sonia331
Zwłaszcza, że zdjęcia, które będziesz pokazywać zapewne też będą wesołe.

niestety on ma same wesole zdjecia. i chcialam zeby filmik mial 3 piosenki, jedna na wspomnienia jak wszyscy bylismy mali - do tego nie mam pojecia jaka, pozniej z imprez, bo z tego go najbadziej znamy - i tu jego ulubiona we dont speak americano no i na koniec pozegnanie

Gość Sonia331
A moze by tak do zdjec z dziecinstwa wykorzystac Louis Armstrong - What a Wonderful World

soniauper pomysl