Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdrowa rywalizacja

niezdrowa rywalizacja

Polecane posty

moja koleżanka za wszelką cenę próbuje mnie "udupić". pod względem nauki strasznie ze mną rywalizuje i gdy np. ja czegoś nie rozumiem to nie mogę się jej doprosić żeby się z nią spotkać i żeby mi pomogła :( a jak ona potrzebuje coś to poruszy niebo i ziemię żeby się ze mną skontaktować ;/ przykro mi, bo ogólnie lubię ją. myślicie że powinnam poszukać nowej koleżanki? czy po prostu w sprawach nauki nie kontaktować się z nią tylko z inną? dodam, że problem dotyczy TYLKO nauki, ogólnie dobrze nam się spędza czas razem.

Gość NaćpanyPrzezWentyl
Też znałem taką francę, ogólnie nie warto se gitary nią zawracać bo to wyrachowana pinda z manierami godnymi grupy trzymającej władzę. :classic_cool:

Czy Ty nie widzisz, że to jest toksyczna relacja i nic dobrego z niej nie wychodzi i nie wyjdzie ? Ogranicz albo zerwij kontakt z tą "koleżanką" bo ona Cię po prostu wykorzystuje. Potem jej zachowanie może się przenieść na inne płaszczyzny, nie tylko naukę.

przykro mi, bo dla mnie to jest normalne że jeżeli ja np. rozumiem coś a ktoś z kim utrzymuję bliski kontakt nie, to mu chętnie pomogę. a tu wychodzi na to, że muszę się prosić o pomoc a jesteśmy koleżankami ;/