Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heda

preejakulant

Polecane posty

Gość heda

Witam. Mam takie pytanie. Wiem że dużo jest takich tematów na forum ale chciałam się dopytac na 100%. W cosmopolitanie przeczytałam że w preejakulancie mogą znajdowa się plemniki z poprzedniego wytrysku. Jeżeli miałam dni płodne i mój chlopak po wytrysku (umył się potem) dodknął mojego wejścia do pochwy penisem (nie uprawialiśmy seksu) , a był podniecony i, że tak powiem już "nawilżony" to mogło dojść do zapłodnienia? Szczególnie, że potem jeszcze włożył mi palca do pochwy?

Gość to moze ja odpowiem
jesli chodzi o preejakulat to fakt moga w nim byc plemniki powtarzam moga ale nie musza. zostalo teraz udowodnione ze jesli juz znajdowaly by sie plemniki to nie sa one w stanie zaplodnic komorki jajowej. ale ty pytasz o preejakulat z poprzedniego wytrysku to powiem ci ze nie ma czegos takiego. po wczesniejszym wytrysku sperma dalej znajduje sie w cewce moczowej i nawet jak facet sie umyje to kolejny stosunek bez prezerwatywy moze zakonczyc sei ciaza. oczywiscie szanse sa male ale sa. wieksze niz prz pierwszym stosunku