Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciowatosuka

Mój eks. Oceńcie go

Polecane posty

Gość tesciowatosuka

Przez 4 lata bylam z takim typkiem: Przystojny lecz nie ma buźki jak książę z disney'owskich bajek brzydko mu zawsze pachniało z buźi, obrażał się kiedy zwarcałam mu uwagę, mył zęby tylko na rano, zdarzało sie ze na rano i wieczorem. Zawsze rzucał ubrania na fotel, ja mu składałam on wyciągał i przychodzil do mnie pognieciony, gdziekolwiek wychodzilismy on w dresówkach chodził, wiele razy sie nie golił, przyjeżał do mnie pachną schabowym, zawsze kupował dziwne dlugie koszulki zakrywaące mu pól tylka ja mu odradzałam ale jak grochem o sciane. WALIL KLOCA PRZY MNIE KIEDY SIE MALOWAŁAM A DO TEGO PROSIŁ MNIE ZEBYM SIE NACHYLIŁA I MU BUZIAKA DALA KIEDY ON SIEDZIAL NA KIBLU, zawsze dużo pil i miał kaca, szybko sie obrazał, zawsze przemądrzały, nie szedl ze mną na kompromis. Definitywnie zakonczyłam ten zwiazek dlatego, ze nie potrafilismy ze soba rozawiać, jak się kłóciliśmy to rozmowy toczyły sie bez konca w efekcie to ja wyciągałam rękę, stał sie natarczywy, nieufny, wszedzie weszył zdradę, kontrolował mnie, zawsze sluchal sie swojej matki, ktora mnie nie lubiła. Myśle ze dobrze postąpilam.

Gość eks jak eks
ale z ciebie to niezla kretynka, ze najpierw 4 lata z nim bylas i to ci nie przeszkadzalo, a potem wymieniasz jego wady na forum zeby jakies inne frustratki ci powiedzialy jaki to on be :D 🖐️

Gość tesciowatosuka
kochałam go ale potem czlowiek po jakims czasie sobie uswiadamia ze jednak do siebie nie pasowalismy. Moglabyśbyć dalej z takim typkiem, ktory cię z dnai na dzien kontrolował i był zaniedbany jakby wyglądałby za 10 LAT NIE MOWIE ZE ZA 20 BO GO SoBIE NIE WYOBRAŻAM. Poza tym nie bylismy zareczeni i nie mielismy dziecka wiec zobbowiazania zadnego nie bylo zebym z nim dluzej została.

Gość tesciowatosuka
tak :P z tym KLOECM to PRAWDA !!!

Gość wódz dzielnych małp
Po przeczytaniu pierwszego postu, wiem jedno JESTEM IDEAŁEM :D

Gość tesciowatosuka
TO JESZCZE NIC !! Najlepsze jest jeszcze to, że jak wchodził do łazienki kiedy ja tam byłam to siusiał siedząc tj my dziewczynki i kiedy sie podnosił oklapywał pisiorka i wtedy jakos krople od moczu leciały na moją twarz kiedy to ja malowalam sie .. OBRZYDLIWE .. plus jeszcze kloc to porazka !!!!

Gość wódz dzielnych małp
przerażasz mnie kobieto :O a ile ty dziewczynko :p masz lat?

Gość a ja ocenie ciebbbie
mysle, że głupia jestes pisząc na forum takie bzdury i to tylko to o Tobie zle swiadczy. Po co przy nim sie malowalaś? Trzeba było mu powiedzieć, że nie chcesz żeby robił kupe przy Tobiee. Po co go calowałaś jak siedzial na toalecie? Tylko o Tobie to swiadczy, że głupia jestes. Mysle, że ten stan rzeczy jaki był, wcale Ci nie przeszkadzał i wcale tak Ci źle z tym nie było. Teraz jak nie możesz sobie chłopa znaleźć, albo jakis Cie olal i przypominasz sobie o byłym i zdajesz sobie sprawę, że to zamkniete, próbujesz go sobie obrzydzić wypisując te wszystkie bzdury. Wmawaiaj sobie dalej, że był beznadziejny. Typowe zwierzenia frustratki.

Gość tesciowatosuka
25 czlowieku on 27

Gość tesciowatosuka
MYlisz się panno ;) zastawiałam noge w drzwiach zeby nie wchodzil nie dawałam mu buziaka tylko on chciał w efekcie wychodzilam. Ogolnie nie jestem zakompleksiona moze Ty jestes :P jestem zadbana troche taka estetka wiec bo co mi byl taki facet pokochałam go bo sie rozumielismy tylko ze on sie zmienił . Kochalam go i nawet chciałam z nim byc na zawsze. Pisze to ttaj zeby sobie uswiadomic ze dobrze zrobiłam i ciekawa jestem odpowiedź waszych na ten temat. SZczerośc zaleta lecz przez niektorych nazywana chamstwem prawda ;)

Gość tesciowatosuka
nie frustruje sie ładna ze mnie suczka takze daruj sobie peniusio ;) to tak w nawiasie

Gość taka troche estetka z
kroplami moczu na twarzy :D