Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moskwa

uduiłabym ja gołymi rekami

Polecane posty

Gość moskwa

witam ! juz nie wiemy co mamy robic z nasza "ulubiona kolezanka z pracy" . Otoz panna ma dobry kontakt z kier , wszytsko jej mozna: zle sie czuje - puszcza ja do domu wczesniej, pasuje jej 1 zmiana - zmienia dla niej grafik( grafik jest ustalony na cały msc)! , mowi ze nie bedzie stała na głownej kasie i na cukierni - nie stoi!! raz byla nawet taka akcja ze miala przyjsc na srodkowa zmiane ktora zaczyna sie od 10 ona sobie przyszła na 8 i kier jej NIC NIE POWIEDZIALA!!! a ja jaedna z nas by przyszła na 8 to zjebka na dzien dobry!! nikt jej nie lubi w pracy! kazdego gnoi - wyzywa od wiesniar, tumanow . czepia sie dosłownie wszytskiego - a ze 1 panna krzywo zaparkowala auto! no ludzie przeciez to jest nienormalne!! no co ja to obchodzi!!! nikt z nia zmiany NIENAWIDZI miec bo dziewczyny na przerwe nie moga isc bo ona nie ma czasu(wtedy jest na sklepie) . najgorzej jest jak ona ma z ta swoja ulubina kier zmiane - NIC NIE ROBI!! a kier udaje ze nie widzi!!! I GDZIE TU JAKAS SPRAWIEDLIWOSC!!!??? dodam tez ze panna jest wulgarna niesamowicie i FAŁSZYWA!!! jak nie ma tej osoby gada na nia strasznie gnoi etc a ja ta panna sie dowiaduje co ona na jej temat mowila to laska udaje głupia i rbi sie czerwona jak burak!!! powiedzcie co mozna zrobic tej pannie zeby w kncu oprzestala takie zreczy robic!!!??? BO NIE DAJE SIE Z NIA WYTRZYMAC W PRACY - PSYCH JUZ!!

Gość moskwa
daj spokoj! my chcemy zeby nas trakowano sprawiedliwie a nie ze 1 jest wywyzszona!! fetyszysta , Ty pracujesz juz??

Gość moskwa
nikt nie doradzi co mamy w tej sytuacji z nia zrbic!!?!??!

I nie na jednego skurwysyna trafiłem. Nie na dwóch. Ale jak sobie radzi lepiej, to co zrobię, jak nie zniszczę go metodami, które widzę, że u niego są efektywne. Ale tu chodziło o moje ego, żebym ja nie był dotknięty. Moja próżność, mam nadzieję, nie jest tak wszechogarniająca, żeby podciągać ją pod kategorie sprawiedliwości.

Pasta, o spoko, ja za to dupę umyłem. Zaraz, to czym Ty się zajmujesz w życiu? Mam się bać, że mi futro odejdzie? :P

Pasta, no to szczególnie się boję właśnie tam. Ja nic nie wiem o fanklubowym topie, czuję się niedoinformowany i obwiniony o zaistniałą sytuację, jakby zaraz miała spaść kara, grom z jasnego nieba, zadośćuczynienie. Szczęśliwie nie spada.